ODAĆE POČAST POKOJNOJ MAJCI: Jelenino ime neće više biti isto!

Duško

Foto: Kurir

Pevačica namerava da za javnost i dalje ostane JK, ali će u ličnim dokumentima svom imenu dodati i majčino

Jelena Karleuša rešila je da svom imenu doda još jedno – Divna, u znak zahvalnosti i sećanje na nedavno preminulu majku.

Pop pevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila veoma bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače. Naš izvor blizak Karleuši rekao nam je da je na neobičan način odlučila da se oduži pokojnoj majci za sve što je učinila za nju.

Podrška porodice

– Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i seti se se svega što se dešavalo prethodnih dana.

-Meni je rekla da, kad prođe još neko vreme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa – kaže naš sagovornik.

“ON JE STARIJI 9 GODINA OD MENE”: Anastasija Ražnatović prvi put otvoreno o DEČKU (FOTO)

Pevačica je svesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema nameru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.

Neće biti ista osoba

– Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što verujem da neće pričati neko vreme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju.

TUGA: Na grobu Divne Karleuše osvanulo OVO, svi se pitaju ko je to OSTAVIO!

-Njih dve su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko meseci vratiti svom poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvek videti i primećivati kod Jelene – zaključio je naš izvor, na čija saznanja do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ivan Ercegovčević)