OČEKIVAO SAM TO PITANJE: Bogdanović otkrio Ivanoviću kako se osećao kada ga je “DAVIO” Dule Vujošević!

Bogdanović

Foto: Printskrin/Youtube/M Video7S

Voditelj Ivan Ivanović je u svojoj popularnoj emisiji ”Veče sa Ivanom Ivanovićem” ugostio reprezentativca Srbije u košarci Bogdana Bogdanovića, a tom prilikom pričali su o brojnim zanimljvivim temama.

Voditelj emisije, koji inače ne krije da je veliki navijač Zvezde, postavio je nezgodno pitanje Bogdanu o verovatno najtežem trenutku njegove karijere, kada ga je Duško Vujošević davio za vrat na utakmici Partizana i FMP-a pre tri godine.

POSLEDNJIM DAHOM PROKLEO JUGOSLAVIJU: Tajna služba SFRJ snimila Titove poslednje reči! (INFO)

– Pa šokirao me tada u tom momentu. On ima taj, što on kaže, očinski instikt. Ne podržavam ja to naravno, ali… – počeo je Bogdan, a onda se Ivanović ponovo ubacio pokušavajući da isprovocira detaljniji odgovor, pomalo provokativnom upadicom.

– To je bio Homer Simpson fazon – aludirajući na scenu iz špice poznate serije kada Homer davi svog sina Barta.

[adsenseyu4]

– Znao sam da ćeš me to pitati. Bilo mi je teško u tom trenutku, imao sam specijalan odnos sa njim. Uvek sam bio zahvalan njemu na svemu što je uradio za mene i moju karijeru. Nenormalno vreme je izdvojio za moj napredak, tako da ja ne mogu zbog tog nekog poteza da mu zamerim nešto previše – rekao je Bogdan.

Bile su tada priče je taj potez pomogao tebi da se dalje razviješ u karijeri, kako ti to vidiš iz tvog ugla?

– Svako vidi iz svog ugla. Neko kaže da je samo to pomoglo, a ne vidi neki rad Ne znam šta bih rekao, za mene ne, ne podržavam nasilje generalno i to svakako ne – poručio je Bogdanović, koji je sve vreme bio ozbiljan dok je to pričao, a osmeh je mogao da se vidi samo kada je upadao Ivanović.

https://youtu.be/s-ermpGJtzw

Podsetite se i kako je izgledalo davljenje Bogdanovića od strane Vujoševića, koje je tada šokiralo Srbiju:

Nakon toga usledilo je pitanje o Željku Obradoviću, koji je sada trener Bogdanovića u Fenerbahčeu, sa kojim je osvojio titulu Evrolige, a tu je bio posebno interesantan odgovor o pozivu za Bogdanovu majku.

– Svi treneri su različiti, svako ima svoje principe. Željko ima sjajan odnos i na terenu i van njega, u jednom trenutku se stavi u ulogu igrača, u drugoj, prijatelja ili oca i to ga čini jednim od najboljih trenera sigurno.

IMATE VOZAČKU DOZVOLU MINIMUM 3 GODINE? Kanada zove zainteresovane i NUDI PAPIRE, plata je 60.000 dolara godišnje – EVO O ČEMU SE RADI!

Jel istina da je zvao tvoju mamu da dođe u Istanbul?

– Jer nema s kim da pije – odgovorio je Bogdan i izazvao osmeh voditelja i svih koji su posmatrali emsiju u studiju.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]