OBORIO GINISOV REKORD! Vinko uradio 5.820 zgibova, pa proslavio na NEVEROVATAN način (FOTO)

ZGIBOVI

Foto: N. Mihajlović

Žandarm iz Novog Sada Vinko Trivunović oborio je Ginisov svetski rekord. On je za 24 sata uradio 5.820 zgibova, što je za 20 više od dosadašnjeg rekorda.

[adsenseyu5]

Vinko je skočio sa pritke i sa desetak kolega uradio još 10 sklekova proslavljajući ovaj poduhvat uz gromoglasan aplauz.

Trenirao tri godine za obaranje rekorda: Vinko Trivunović

– Zgibovi su sastavni deo vežbi u žandarmeriji i tri godine sam intenzivno trenirao i uz mene je uvek bilo četiri – pet momaka koji su mi pomagali. Moram da istaknem da svaki pripadnik žandarmerije može da uradi dve, tri hiljade zgibova i tvrdim da u novosadskoj žandarmeriji ima mnogo momaka spremnijih od mene, ali ja sam jednostavno hteo da im budem zvezda vodilja – izjavio je poručnik Vinko nimalo zadihan, ali nateklih šaka prepunih žuljeva, od kojih neki liče na otvorene rane.
On je od juče u podne radio neprestano zgibove u serijama od po tri sata uz pauze od sat vremena.


Bez obzira na to što nije uspeo da ispuni obećanje da će uraditi 6.000 zgibova, napravio je neverovatan rekord i postao heroj žandarmerije.

[adsenseyu1]

Njegovi prijatelji, rodbina i brojne kolege su euforično proslavile njegovu pobedu.

Najbitnija stvar je da se Vinko oseća dobro što je potvrdilo i medicinsko osoblje koje je pratilo čitav proces obaranja rekorda.

(Blic)