Objavila novu INTIMNU FOTOGRAFIJU sa Miroslavom Ilićem, pa otkrila datum suđenja (FOTO)

pevač

Foto: Facebook/Mirjana Antonovic, Printskrin: TV Pink

Miroslavu Iliću konačno je uručen poziv za suđenje, pa će se pevač uskoro naći pred organima pravde.

Vest je sa prijateljima na Fejsbuku objavila njegova nekadašnja partnerka Mirjana Antonović, sa kojom Miroslav ima sina Devina, zbog kog se i vodi suđenje.

Naime, Mirjana i Devin žele na sudu da dokažu da Miroslav jeste Devinov otac, iako to decenijama unazad ne želi da prizna.

[adsenseyu5]

– Dragi moji prijatelji! Dobre vesti! Ovog puta je sudstvo uspelo da uruči Miroslavu poziv na sud. Septembra 14og u 8:30 će se advokati naći pred sudijom da se pripreme za glavno suđenje na koje ćemo se morati svi pojaviti. Obavestiću vas kad će to biti.

Rada Manojlović oštro ODGOVORILA Glogovcu, zbog napada na estradu, pa pomenula i BATU ŽIVOJINOVIĆA

Ovo smo Miroslav i ja na nekoj turneji – napisala je Mirjana, objavivši još jednu fotografiju na kojoj je sa Miroslavom.

Podsetimo, Mira je nedavno sa svima podelila i fotografiju na kojoj se ljubi sa Miroslavom, u 7. mesecu trudnoće.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

3 Comments on "Objavila novu INTIMNU FOTOGRAFIJU sa Miroslavom Ilićem, pa otkrila datum suđenja (FOTO)"

  1. Izgleda neverovatno ali tako je, istina je, da taj majmun, idiot, nečovek zajedno sa Tomom majmunom Nikolićem i njegovim majmunskim lopovskim klanom koji sačinjavaju njegova majmunica Dragica i njihov majmunski sin Radomir (i ostali članovi tog klana) postaju nekakav “sinonim” (prepoznatljivi) za ljude koje karakterišu pokvarenost, bezobrazluk i lopovština, a koji su iz Kragujevca, iz Šumadije. Jebo im pas oca i mater lopovsku i pokvarenu koji su ih okotili a nisu ih odggojili kao ljude nego kao đubrad, životinje. Pizda im materina neljudska, kako da ne osećaju sram a Toma majmun još i “crkvu napravi” (popišao mu se pas na grob u toj crkvi!)

  2. ko je ta rada

  3. Miho,
    Bravo, tvoj komentar je pravedan, jer takvih govana, lopova, secikesa, veleizdajnika i bitangi kao sto su Toma, Miroslav, Vucic, Seselj, Ceda, Tadic, Sutanovac, Dinkic i jos mnogi drugi, danas imamo na pretek. Za njih je pravo resenje jedino PREKI SUD i streljanje. Narod mora da vidi kako prolaze izdajnici Srbije kako bi se opametio.

Comments are closed.