NOVINARI ZANEMELI NAKON PRIZNANJA ACE LUKASA: “Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin”!

Ksenija

Foto: Printscreen/Instagram

Pevač Aca Lukas i njegov ljubavni život često su meta javnosti, ali ono što je priznao na današnjem snimanju emisije “Zvezde Granda”, ostavilo je sve bez teksta.

Naime, dok su ga novinari ispitivali o trenutnom ljubavnom životu, Aca je rekao i više nego što je možda trebalo.

“Jedva sam našao i tri žene, kakve sad devojke. Nabrojte mi 5 devojaka sa kojima sam bio sve ove godine”, rekao je on, a onda su novinari krenuli da nabrajaju sa kojim su ga povezivali, gde je Aca iskreno odgovarao.

[adsenseyu5]

“Pisalo se za Danijelu Vranić”, rekao je novinar.

“Dobro”, potvrdio je Aca tačnost ove ljubavne veze.

“Za Anu Sević”, sledeće koju su nabrojali, za šta je Aca rekao da je potpuna laž.

Za Branislavu Pašajlija je rekao da je šala, ali nije želeo da objasni detaljno šta je mislio time.

Za poslednju glumicu sa kojom ga povezuju, pevač je objasnio da je potpuna laž, da je ona ćerka njegovih prijatelja i divna devojka sa kojom se jednom prilikom našao u društvu, te su mediji odmah iskoristili da ih povežu.

“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

Putem ove priče, Aca je otkrio i nešto zbog čega su svi novinari u trenutku zanemeli.

“Evo vidite sada. Skidamo titulu da sam ja Don Žuan. Hoćeš da ti ja kažem? Ima još jedna između dva braka. Ksenija Pajčin. Bio sam sa njom 7-8 meseci, to svi znaju. I kraj”, otkrio je Lukas i dodao kako se seća pokojne pevačice.

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

“Ona je pre svega bila moj drug, sjajna devojka. Meni je mnogo žao nje. To je jedna od bojih ljudi koje sam ja upoznao”, rekao je Aca.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]