NOVI PROBLEMI! Jelena i Duško kupili kuću od Piksija, ON IM NE DA KLJUČEVE, a evo šta se desilo!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu isplatili još 500.000 od celokupnog iznosa od dva miliona evra za vilu na Dedinju, i to je jedini razlog što se do sada nisu uselili u novi dom.

Piksi čeka da mu Tošić na račun uplati preostalu sumu kako bi mu dao ključeve u ruke.

– Kada su pregovarali oko kupovine vile, Duško je zamolio Piksija da ga isplati u nekoliko rata u zavisnosti kako bude primao uplate od kluba. Piksi je rekao da nema problema, a kako su prve dve rate od po pola miliona legle na vreme, napravili su predugovor o vlasništvu koji su potpisali prošle godine. Međutim, Piksi je počeo da sumnja o isplati celokupne sume pred treću ratu, koja je kasnila mesec dana. Tek sredinom februara Duško je uplatio pola miliona, ali ključeve ni tada nije dobio – priča za medije dobro obavešten izvor i dodaje:

– Duško mu je tražio ključeve kako bi se uselio, ali mu je on tada rekao da će ključeve dobiti tek kada se isplati kompletna suma. Iako mu je Tošić obećao da će sve regulisati do maja, Piksi ne želi da rizikuje, nego je rekao da će po isplati dobiti ključeve u ruke, što se Dušku nimalo nije dopalo – završava priču izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)