NOVI DETALJI IZ PROZIVKI PEVAČICA! Arkan zabranio Draganu da bi od Cece napravio zvezdu?!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Susret Dragane Mirković i Svetlane Cece Ražnatović, koje su i pored svih mera predostrožnosti naletele jedna na drugu na snimanju u Košutnjaku, opravdao je sva očekivanja fanova.

Naime, oni koji pomno prate estradu i dešavanja na njoj upoznati su sa činjenicom da se luče iz Kasidola i cvetak iz Žitorađe ne podnose već dugo, pa je prvi susret posle mnogo godina, sa provokativnim obraćanjem i begom jedne od učesnica, zadovoljio fanove željne skandala.

Sve je počelo sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom misijom da od svoje tadašnje devojke napravi najveću srpsku zvezdu, otkriva zvor koji je devedesetih godina bio odlično upućen u dešavanja na srpskoj estradi.

“Kad su Ceca i Arkan počeli da se zabavljaju, on je odmah zamislio da od nje napravi najveću zvezdu u Srbiji. To mu je postala misija, a na tom putu mu je u tom trenutku stajala Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su već tada prevazišle okvire naše zemlje, žarile su i palile u vreme stare Jugoslavije, a čak su i tada važile ne samo za jugoslovenske već i za balkanske zvezde. Dragana je tada bila neko koga je trebalo preskočiti što se Srbije tiče”, priča naš izvor i otkriva kako je došlo do naglog nestanka Dragane sa scene i Cecinog vrtoglavog uspeha.

“SRBI, NE NASEDAJTE NA AMERIČKE PROVOKACIJE!” Rusi otkrili ŠTA TRAMP ZAISTA TRAŽI od VUČIĆA!

“Arkan je zabranio da zovu Draganu u emisije, a svi su pričali da su nagrade na svim takmičenjima i festivalima unapred rezervisane. To se pričalo na svakom događaju, ali Dragana prvo nije verovala u to. Ona je mislila da nema šanse da bi koleginica učestvovala u takvim igrama. Mislila je da će, ako nastavi da radi kao i do tada, sve biti u redu, ali je kako je vreme prolazilo počela da shvata da ništa nije u redu i da je svi izbegavaju” kaže naš izvor i dodaje da joj bilo mnogo teško.

– Ceca je uz pomoć supruga i njegovih veza isplivala na vrh, a Dragana je polako nestajala sa scene. Pitanje je šta bi dalje bilo da Dragana nije upoznala Tonija, ubrzo se udala i otišla da živi u Beč. Kada se sklonila iz Srbije, nije joj više bilo toliko važno šta se dešava, a najvažnije joj je bilo što publika, iako nije imala podršku medija, nikad nije prestala da je voli.

-Zadržala je svoje verne fanove, a uz divnog muža i porodicu podmetanje nogu od koleginice više nije imalo nikakvu težinu – kaže naš izvor i dodaje da je najveći dokaz da Dragana nije gajila zlu krv bila činjenica da je upravo ona ponudila Ceci gostovanje na svojoj televiziji u trenutku kada je Ceca bila zabranjena na „Pinku“.

CECA SE PO PRVI PUT OGLASILA POVODOM SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ NA RTS!

“Ceca je svoju karijeru napravila upravo na toj televiziji. Dok ju je Arkan gurao, malo-malo je gostovala kod Minimaksa, čija je emisija tada bila najgledanija. Tako je bilo dugo godina, imala je poseban status, a sve se promenilo posle svedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu u kojem je naveo da je Ceca predložila zemunskom klanu da otmu Željka Mitrovića.”

pevačica

Foto: printscreen/instagram

“Kad je vlasnik „Pinka“ to čuo, zabranio je Ceci da se pojavljuje na njegovoj televiziji, a upravo u tom teškom trenutku za nju Dragana ju je pozvala da gostuje na njenoj televiziji. Tada su zajedno gostovale u emisiji i to je bio najbolji pokazatelj da Dragana ne želi nikako da se sveti za ono što joj je učinila. Ipak, očigledno je da je Ceca, čim se završio težak period u njenom životu, zaboravila na taj gest”, završava izvor.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)