Njoj nije potrebna ZAVODLJIVA POZA: Sloboda Mićalović prijatno iznenadila fotografijom sa letovanja (FOTO)

glumica

Foto: Instagram printscreen / sloboda_micalovic_boba

Lepa glumica je sa svojim suprugom otputovala na more, a njeni mnogobrojni obožavaoci uzdahnuli su pred jednom fotografijom. 

Nije tajna da pored mnogobrojnih poslovnih obaveza, Sloboda Mićalović Vojin Ćetković koriste svaki trenutak kako bi ga proveli zajedno u porodičnom okruženju.

Poznati glumački par već godinama letuje u Grčkoj, a ovaj običaj ispoštovali su nedavno kada su spakovali kofere i uputili se u pravu morsku avanturu.

I kako njihovi fanovi retko imaju prilike da ih vide u ovakvom izdanju, Sloboda Mićalović iznenadila je još jednom ređom fotografijom sa plaže.

Lepa glumica je sa svojim suprugom otputovala na more, a njeni mnogobrojni obožavaoci uzdahnuli su pred jednom fotografijom.

View this post on Instagram

Magic moments #sun#odmor#paunovepobede😎😎😎

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, lepa glumica podelila je fotografiju koja je umesto zavodljivog tela, akcenat bacila na njeno lice.

Sa naočarima i bez trunke šminke, Sloboda je osvojila sve svojom raspuštenom frizurom, pokazavši da ne mora biti potpuno sređena da bi bila seksepilna na plaži.Ova njene fotografija izazvala je buru komentara njenih fanova koji su se složili u jednom – Sloboda nikada nije bila lepša.

(Dnevne.rs /Izvor: GLOSSY.RS )