NJEGOVIH PET MINUTA: Šašić ponovo ISPROZIVAO LUKASA i priznao šta oseća prema Sonji Vuksanović

Aca Lukas

Foto: Telegraf

Pevač Željko Šašić nije propustio priliku da prokomentariše razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, i oboje je pošteno isprozivao.

Šašić je na interesantan način opisao šta misli o Lukasu i Sonji.

SUTRA SLAVIMO PETROVDAN: Večeras obavezno URADITE OVU STVAR

– Ma njemu je sada gore to što misli da ja likujem nad njihovim skandalima, nego sve što ga je strefilo i okarakterisalo kao nekoga ko je prevaren ili ne znam šta već. Varaju se oboje, ne likujem, samo mi je zabavna ta španska serija. Nisam im držao sveću, ali svašta se godinama priča po gradu, i o prevarama i o drugim stvarima, nisu zlatni ni jedno ni drugo.

[adsenseyu1]

-Kažem, sve je previše zabavno, posebno to što navode da je Lukas čitao njene poruke i tako je uhvatio, e pa to je hit. Pa što tražiš vraga! – izjavio je Šašić i potom dao neobičan odgovor na pitanje da li je i dalje zaljubljen u Sonju.

– Ne, nemam ja sa tom ženom ništa više, ona je majka moje ćerke i to je sve, a s obzirom da je ja najbolje poznajem, verujem da će je ubrzo povezivati i sa Trampom. Ona je rođena za to. Ima tu krimi-džimi ličnost i, verujte, da je bila kojim slučajem muško, bila bi poput Arkana, ako ne i jača. Ona sve može da nadigra. Sonja i ja nikada više nećemo biti zajedno. Želim joj svu sreću ovog sveta, ali što dalje od mene, nisam ja njen afinitet, niti je ona moj!

“MAJKO, PLAŠIM SE DA ĆE NAS ODVESTI U AMERIKU DA NAM SUDE”: Roditelji uhapšenog mladića na ZAKINTOSU u strahu (FOTO)

-Ne znam ni koje je njeno zanimanje sada, ne razumem ništa, ali dobro, vidim da je uvek nečija žena, nečija bivša žena – zaključio je Željko Šašić.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Star)

                                                                                 [adsenseyu4]

                                                                                 [adsenseyu2]