Nisu svi srećni što će Darko Lazić dobiti drugo dete, ona za to ne želi ni da ČUJE!

verenica

Foto: printscreen/instagram

Darko Lazić ne može da sakrije sreću što je njegova verenica Marina Gagić trudna, ali i što će njegova ćerka Lorena dobiti brata ili sestru. Ipak, nije svima lako pala ova lepa vest.

Pevačevoj ćerki Loreni nimalo se ne dopada to što će dobiti brata ili sestru. Kako saznajemo, Lorena je teško primila vest da više neće biti jedinica, a Darkova bivša supruga Ana Sević na sve načine pokušava da privoli devojčicu da prihvati to.

“Darko je veoma vezan za ćerku Lorenu i nikada nije želeo da devojčica raste kao jedinica, pogotovo što je odrastao uz brata Dragana. Njegova želja je bila da Ana i on podare Loreni brata ili sestru i da deca rastu u ljubavi i slozi. Međutim, vrlo brzo su se javili problemi u njihovom braku, te je proširenje porodice palo u drugi plan. Ali Darko nikada nije odustajao od želje da dobije još dece”, kaže izvor blizak porodice Lazić i objašnjava da je pevač nakon kraha braka sa Sevićevom tek u Marini pronašao ženu sa kojom je mogao da razgovara o potomstvu.

Četvorogodišnja Lorena, ćerka Ane Sević i Darka Lazića, uskoro će posetiti tatu u bolnici, a porodica povređenog pevača samo čeka da lekari prebace Darka sa odeljenja intenzivne nege u apartman, gde će moći da ga poseti ćerka Lorena.

KAZALJKA OSTALA ZAKUCANA NA 180 KILOMATARA NA SAT: Stravični detalji udesa na Karaburmi u kojoj su poginuli Milan (25) i Nataša (21)

“Kada su Ana i Darko rešili da svako krene svojim putem, oboje su pronašli nove partnere i brzo uplovili u nove veze. Ali Darko je od razvoda imao nekoliko avantura, sve dok se nije skrasio pored Marine. Iako je mlađa od njega skoro deset godina, Marina je veoma zrela i odgovorna devojka, koja je uspela da na neki način smiri Darka. Nekoliko meseci nakon što je njihova veza počela, Darko i Marina su počeli da pričaju o svadbi i deci”, kaže naš izvor i objašnjava da su oboje želeli da se ostvare kao roditelji.

“Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će se sve ovako brzo desiti i da će Darko radosne vesti primiti u bolničkoj postelji. On je sada najsrećniji čovek, jer ne samo da je preživeo tešku saobraćajnu nesreću već ga je bog blagoslovio još jednim detetom. Međutim, u isto vreme je i veoma zabrinut, jer je Lorena veoma teško primila vest da će dobiti brata ili sestru”, kaže naš izvor i objašnjava da mala Lorena ne želi da deli roditeljsku ljubav.

“Čim je saznao da će dobiti još jedno dete, Darko se posavetovao sa Anom kako da tu vest saopšti Loreni, ali niko nije mogao da očekuje da će devojčica reagovati na taj način. Kada joj je Ana rekla da će dobiti seku ili batu, Lorena je samo ponavljala: “Ne, neću! Ni batu, ni seku! Ne, neću!”, i počela je da plače. Ana je pokušavala na sve načine da joj objasni da će uskoro dobiti društvo za igru, ali je mala Lorena bila neumoljiva. Samo je govorila: “Ne, neću!”, priča izvor i objašnjava da je Ani trebalo dosta vremena da smiri ćerku:

Albanci spremaju “CRNU LISTU” srpskih političara! Ne smeju da KROČE NA KOSOVO više?

“Devojčica nije prestajala da plače, da se baca po podu, razbacuje igračke i da ponavlja kako ne želi ni brata, ni sestru. Posle te scene, Ana je rešila da više ne forsira priču o bebi, a psiholozi su joj objasnili da u Loreninoj reakciji nema ničeg neuobičajenog. Deca mogu burno da reaguju na novog člana porodice, ali vremenom sve dođe na svoje, a Ana se nada da će se to desiti i u Loreninom slučaju. Ubeđena je da će Lorena prihvatiti bebu čim se rodi.”

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)