‘NISAM MOGLA DA VERUJEM’: Pas prešao 320 kilometara da nađe veterinarku koja mu je spasila život

veterinar

Foto: printskrin

Keruša Šavi prešla je neverovatnih 320 kilometara kako bi našla veterinarku koja ju je negovala posle saobraćajne nezgode u kojoj je zamalo izgubila život.
Ovu kerušu lutalicu iz Rostova udario je auto, zbog čega su joj bile slomljene dve noge. Dva prolaznika su je zatekli nepomičnu u snegu i odneli su je kod veterinara. Nina Branovska (26) je tada pomogla Šavi i potom je odvela svojoj kući, gde ju je naučila da ponovo hoda.

[adsenseyu5]

Pošto i sama ima nekoliko kućnih ljubimaca i malo dete, Nina je Šavi našla novi dom u Voronježu kod porodice koja je mnogo želela psa. Međutim, posle nekoliko dana Šavi je nestala, a novi vlasnici su panično pozvali Ninu da je obaveste o nestanku.

Iako su se svi nadali da će se pas vratiti kući, Nina je bila šokirana kada je videla Šavi na ulici svog grada.

“Šetala sam ulicom i odjednom sam osetila kako mi nešto dodiruje nogu. Okrenula sam se i videla Šavi. Nisam mogla da verujem, čim sam je videla sam briznula u plač”, priča Nina za dailymail.

[adsenseyu1]

Veterinari tvrde da je Šavi bilo potrebno preko nedelju dana da sama dođe do Rostova. Samo zbog odane keruše Nina je rešila da nađe veći stan da bi Šavi mogla da ostane sa njima.

(Kurir)