NIKO SE OVOME NIJE NADAO: Lazukić besramno ucenjuje Natašu i traži OVO!

Nataša

Foto: Printscreen/TV Happy

Kako „Blic” ekskluzivno saznaje, Nataši Bekvalac je u ponedeljak stigla tužba u kojoj nasilnik traži da pevačica svu svoju imovinu podeli s njim. Ukoliko to ne uradi, Luka traži da mu isplati novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu

O svakom najprljavijem detalju veze i braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića upoznata je cela Srbija.

Iako smo mislili da je sa početkom suđenja sve stalo, Lazukić je ponovo šokirao javnost, i to na najbizarniji način.

ŽIVOTNA PRIČA NOVINARKE RUŠKE JAKŠIĆ: Prodala nasledstvo da bi školovala ćerku,a ona je nazvala i rekla da napušta studije!

Izgleda da ga nije sramota da, i pored toga što je protiv njega podignuta optužnica za prebijanje supruge, od nje traži i sve što ima, a stekla je mnogo pre braka.

Naime, kako u tužbi koju su dobili Natašini advokati piše, a koju je pevačica i sama videla u ponedeljak, Luka želi da postane suvlasnik svih Natašinih nekretnina, što podrazumeva da želi da Bekvalčeva s njim ravnopravno deli stan na Dedinju, salaš u Čeneju i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla.

DA NIJE MALO PRETERALA? Voditeljka u ovom izdanju vodila jutarnji program (FOTO)

Ukoliko ona ne pristane na to, Luka traži da mu pevačica isplati 160.000 evra, tačnije, novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu.

Kao razlog za ovako šokantan potez naveo je ulaganja tokom bračne zajednice.

Ono što je još bizarnije jeste da je Luka priložio apsolutno sve račune koje je čuvao otkako je stupio u brak sa Natašom. To dalje implicira da je Lazukić sačuvao svaki fiskalni račun što mu je poslužilo da ucenjuje Natašu. Ovome u prilog idu i nedavne tvrdnje Natašinog oca Dragoljuba da je Luka želeo da iskoristi pevačicu.

Nataša se na sve načine, nakon noći u kojoj ju je Luka brutalno pretukao, trudila da brak što pre okonča, ali i da pravdu do kraja istera na sudu.

CECI SE IDEJA NE DOPADA: Marina Tucaković želi da ovo pokloni Anastasiji

– Kada je podignuta optužnica protiv Luke, ali i kada mu je produžena zabrana prilaska Nataši, njoj je laknulo što nasilnik više neće moći da joj naudi. Nije joj ni na kraj pameti bilo da on za to vreme sprema tužbu u kojoj će od nje tražiti nekretnine, ili novac – završava izvor.

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Lazukić traži i starateljstvo nad ćerkom

Luka Lazukić od suda traži i puno starateljstvo nad ćerkicom Katjom, koju je Bekvalčeva rodila 28. februara ove godine. Nasilnik je čak i na ovaj način želeo da od Nataše izmami pare. Naime, kako je naveo u tužbi, pevačica će dete moći da viđa jednom nedeljno, i na sve to, Luka želi da mu nekadašnja supruga plaća alimentaciju za Katju. Budući da Nataši ne pada na pamet da starateljstvo prepusti nasilniku i smatrajući da je detetu apsolutno mesto uz majku, oštro će se protiviti ovoj tužbi.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)