NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA ARKANA I CECE: Majka joj branila da se uda, a njene reči i danas pamte (FOTO)

Arkan

Foto: Printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u jednom restoranu. Komandantu je za oko zapala atraktivna crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Malo posle toga, počela je ljubavna priča Cece Ražnatović, tada Veličković i Željka Ražnatovića Arkana. Ipak, kada su se verili i kada su uveliko planirali venčanje, ona je otišla kod roditelja i saopštila im svoju odluku.

Cecini roditelji su mislili da će se njihova mezimica udati za pevača Željka Šašića, a pravo iznenađenje je usledelo kada su čuli da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

“Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.”Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: „A, Šašić?“ A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: „Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“

U 31. IZNENADA UMRLA na vrhuncu karijere: Iza sebe ostavila je supruga i malu ćerku (FOTO)

Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu”, rekla je Ceca jednom prilikom. Na internetu se pojavila fotografija iz tog perioda. Arkan i Ceca su srećni pozirali sa pevačicinom majkom, a ubrzo posle toga odigrala se svadba veka.

Foto: Printskrin/Instagram

Foto: Printskrin/Instagram

Folk diva je u braku sa Araknom dobila dvoje dece, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Podsetimo, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu „Interkontinental“ kad je u njega pucao Dobrosav Gavrić sa još dvojicom saučesnika.

       

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)