NIJEDNOM NIJE PITAO ZA ĆERKICU?! LUKA LAZUKIĆ ZABORAVIO TEK ROĐENU ĆERKU, A EVO KAKAV STAV NATAŠA BEKVALAC IMA O TOME!

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Slučaj fizičkog nasilja koje je pretrpela Nataša Bekvalac od strane svog supruga Luke Lazukića šokirala je celu naciju, a u nedeljama koje su usledile nakon svega toga pop pevačica i IT stručnjak se nisu nijednom sreli, budući da je novosadska Barbika tražila zabranu prilaska.

Međutim, ono što posebno zgražava javnost je to što Lazukić nijednom još od 13. aprila, kada se sporni incident odvio, nije zatražio da vidi ćerkicu Katju, iako prema zakonskim regulativama ima potpuno pravo da je vidi, odnosno da komunicira sa njom, dadiljom ili bilo kojim članom porodice Bekvalac

– Luka nijednom nije pitao za Katju otkada je prebio Natašu! A po novinama izjavljuje da će se boriti za starateljstvo nad detetom?! Pa, da mu je zaista stalo, valjda bi jednom pozvao nekoga od Bekvalčevih da pita kako mu je ćerka! Niko ne može da shvati toliku nebrigu prema rođenom detetu. Takođe, niko iz njegove porodice se ne interesuje za Katju, strašno… – ispričao je dobro obavešteni izvor za Informer.

NJIHOV BRAK JE NA UDARU SVAKI DAN: Komšije su otkrile njihove TAJNE, a i Jelena nije mogla da prećuti NIŠTA!

– Mogao je da zamoli svoje roditelje, prijatelje ili bilo koga da pozove Natašu ili njene sestre i informiše se o detetu. Očigledno je da ga ćerka ne zanima baš mnogo. Koliko čujemo, nastavio je opet sa starim, momačkim načinom života i putovanjima po belom svetu – nastavio je izvor, a potom se osvrnuo na ulogu Bekvalčeve u celoj ovoj priči.

– Ma koliko bila ljuta ili povređena, Nataša sigurno ne bi sprečavala Luku da vidi njihovu ćerku. Ali za to je potrebna njegova volja i želja, kojih očigledno nema. Sve ovo pokazuje koliko mu je zapravo stalo do deteta.

FRAJER NA TATU: Sin Dragana Bjelogrlića proslavio punoletstvo, a NJEN DOLAZAK je sve šokirao (FOTO)

Podsetimo, Nataša Bekvalac se odmah po davanju iskaza u Prvom javnom tužilaštvu iz Beograda uputila u Novi Sad kod roditelja, dok je Luka Lazukić otputovao u Grčku.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Informer)