NIJE VIDELA SINA 10 GODINA ZBOG MUŽA?! Potresna ispovest naše popularne pevačice

sin

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Tina Ivanović je u u ranoj mladosti bila udata, a da iz tog kratkog braka ima sina Danijela, koji danas ima 28 godina. Atraktivna pevačica je sa njim često u kontaktu, a rekla je i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.

Ipak, Tina je jednom prilikom otkrila da je prošla kroz jako težak period pun patnje, kada sina nije mogla da vidi čitavih 10 godina.

– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovesti pre nekoliko godina.