NIJE SAMO PUKO HVALISANJE: Ovo je Naomi Kembel rekla o Karleuši tokom boravka u Beogradu!

Jelena Karleuša

Foto: Tanjug/AP, Instagram/karleusastar

Dosta se komentarisalo o tome da li je istina da jedna od najpoznatijih manekenki na svetu prati Jelenu Karleušu na Instagramu. Mnogi su mislili da Jelena Karleuša opet preuveličava stvari i da se ponovo hvali, pa su je osudjivali zbog toga, ali ispostavilo se da nije u pitanju hvalisanje, što je potvrdila i sama Naomi

– Videla sam je na Instagramu i mnogo mi se svidela, mislim da je prelepa. Posebno mi se dopada njen stil. Nisam bila u prilici da je upoznam – rekla je Naomi za Story.

[adsenseyu5]

Kempbelova je otkrila da ne drzi iscrpljujuće dijete niti preterano trenira, kao sto rade mnoge njene koleginice, koje često narušavaju zdravlje radi manekenskog izgleda.

– Sve ono čega se pridrzavam je djus dijeta, što znači da pijem ceđene sokove cele nedelje i po malo treniram. Pored toga pročišćavam organizam detoksom – objasnila je manekenka.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Podsetimo, Naomi se u Beogradu zadržala svega nekoliko sati, a Jelena je tog dana imala nastup u Nemačkoj. S tim u vezi, bilo je nemoguće da se njih dve sretnu, ali nema sumnje da će do toga kad-tad doći.

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]