NIJE PO VOLJI SESTRI FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: ”Aleksandra Prijović je bila seljančura dok nije smuvala mog brata!” (FOTO)

filip

Foto: Printscreen intagram /prijovic

Njihova veza neće dugo potrajati! Mom bratu ne treba pevačica, već ozbiljna devojka koja ne vrcka u minićima po klubovima, rekla je prijateljima Filipova bliska rođaka

Aleksandra Prijović nije po volji sestri Filipa Živojinovića. Njegova bliska rođaka nedavno je pred svojim društvom u jednom restoranu komentarisala snajku i istakla da je pevačica pre veze s njenim bratom bila niko i ništa.

Ovo je samo pokazatelj da jedan deo Filipove familije ipak nije zadovoljan njegovim izborom. Kako je rekla njegova sestra, Živojinoviću pevačica nije potrebna. Ona je sigurna i da njihova veza nema blistavu budućnost.

[adsenseyu4]

Zaslužan za uspeh

– Realno, Aleksandra nije za Filipa, bila je smešna dok se nisu upoznali. Sad se malo dovela u red, ali pre je bila klasična seljanka.

pevacica

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Nemaju iste teme

– Ne kažem da Aleksandra nije dobra devojka, ali ona zaista nije nivo mog brata. Fića je nju doveo u red, stvorio joj ime i uzdigao je. Mislim da je to od njega dosta – istakla je ona, a onda i progovorila o njenom odnosu sa snajkom:
– Da budem iskrena, Prijovićka mi je smešna. Nas dve i nemamo mnogo tema za razgovor, ona je još dete – bila je iskrena Filipova sestra kada se u društvu pokrenula tema o njenoj snajki.

[adsenseyu1]

Nije je preboleo
DEVOJKA PERUĆICE LIČI NA PRIJOVIĆKU

Skoro godinu dana prošlo je od raskida Ljubomira Perućice i Aleksandre Prijović. Dok pevačica uživa u ljubavi s Filipom, Ljuba je iskoristio solo period za dobar provod. Posle dužeg vremena ludovanja i on se skrasio pored devojke koja fizički podseća na njegovu bivšu. Očigledno da Perućica još nije zaboravio Aleksandru, pa se potrudio da nađe neku sličnu njoj.

(Dnevne.rs /Izvor:  Katarina Lekić, Kurir)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]