NIJE MOGLA DA VERUJE: Pevačica Dragana Mirković se zaprepastila kada je saznala ko je devojka njenog sina (INFO)

mirković

Foto: printskrin

Dragana Mirković oduvek je bila otvorena i bez “dlake na jeziku” priča o svim dešavanjima u kući u Austriji. Tako je ovoga puta komentarisala odrastanje svoje dece, Marka i Manuele.

Iako im je majka javna ličnost, oni ne vole da se eksponiraju u medijima.

Savršeno govore naš jezik, bez obzira na to što su rođeni u Austriji.

U kući funkcionišemo na našem jeziku, ma kao da žive u Srbiji. Bilo bi mi strašno da deca kao stranci pričaju sa babom i dedom. Prija im da dođu na selo, čak su dovodili i prijatelje iz Austrije da vide kako to izgleda – kaže Dragana.

– Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla sam: “Marko, pa šta mi to radiš?! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!” Drugo me ništa ne zanima. Ja sam tip mame koja sve podržava i iz prikrajka ih gleda – ispričala je Dragana kroz osmeh za emisiju “Premijera”.

Pevačica će Novu godinu provesti na Zlatiboru, a kako sama priznaje, sa suprugom Tonijem, ovaj praznik joj je svakog dana.

SRBIN IZ ČIKAGA POKLANJA MERCEDES: Zauzvrat traži NEOBIČNU uslugu (FOTO)

– Kad je Toni u pitanju i pokloni, Nova godina mi je svakog dana. Šalim se, ne baš svakog dana, ali voli da me obraduje. Vrlo je galantan muškarac, zna da obožavam putovanja – završava Dragana

(Dnevne.rs /Izvor: Blic.rs)