NIJE MOGAO DA VERUJE: Ivan Milinković je 30 godina bio deo Legendi, ali ga je pismo koje je dobio ostavilo u NEVERICI!

pevač

FOTO: PRINTSCREEN/TV PINK

Ivan Milinković napustio je grupu “Legende” čiji je član bio 30 godina, a sada je priznao da mu je stiglo pismo koje ga je šokiralo.

Kantautoru se zabranjuje da izvodi numere ove grupe koje je kao autor potpisao jedan od osnivača grupe Zoran Dašić.

“Pošto je obaveštenjem uz upozorenje stiglo preporučeno pismo Ivanu Milinkoviću dana 25. jula 2019. godine, kojim mu se zabranjuje da peva bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bilo koju pesmu grupe ,,Legende” koja je autorsko delo Zorana Dašića, obaveštavamo vas da na bilo kom budućem nastupu Ivana Milinkovića ne očekujete da će izvoditi niti jednu pesmu koju potpisuje Zoran Dašić! Ivan ni jednu od pesama pomenutog autora, ne izvodi od gore navedenog datuma zabrane”, piše u pismu.

POTRESNA PRIČA IZ SREMSKE MITROVICE: Dušan je prešao hiljade kilometara da bi video majku, a kada je ušao u njenu sobu ONO ŠTO JE UGLEDAO PROMENILO GA JE ZA CEO ŽIVOT!

“Pošto po zakonu ima pravo kao vokalni solista – izvođač svih tih pesama, da stavi zvaničnu zabranu na reprodukovanje istih u medijima, na društvenim mrežama, Ivan to neće učiniti, jer ne želi da uskrati publici koja je pratila njega i grupu, da sve te pesme koje žele i dalje slušaju”, kaže Ivanov tim.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/K.Đ/Blic)