NEVEROVATNA ČINJENICA JE VEZUJE ZA TAJ PERIOD: Evo kako je Anabela izgledala kada je imala godina koliko i Luna (FOTO)

Luna

Foto: Instagram

Luna Đogani danas je jedna od najaktuelnijih javnih ličnosti, toliko da je u kratkom vremenskom periodu zasenila dugogodišnje karijere roditelja Anabele Atijas i Lune Đogani.

Blogerka je u centru skandala zbog veze sa Slobom Radanovićem koji je i dalje u braku sa Kijom Kockar, takođe jednom od učesnica rijalitija.

MLADI, DIVLJI I SLOBODNI: Emotivna poruka Jelene Đoković POGAĐA PRAVO U SRCE

Luna ima 21. godinu i prolazi pravu dramu u rijalitiju.

Vreme će pokazati da li će Luna iskoristiti slavu u rijalitiju ili će pasti u zaborav, a u njenim godinama njena 43-majka je već imala muzičku karijeru.

Foto: Printscreen/youtube

Gagi i Anabela te 1996. godine, kao članovi grupe “Funky DŽi” izdali su svoj treći album, tokom kog su se izvojile pesme “Budi tu”, “Tvoja ljubav”, “Ona ljubi te”.

Ipak, postoji nešto vezano za Anabelu što je neobično za taj period. Iako je bila prepoznatljiva pevačica, Anabela je otvarala usta, dok su druge pevačice poput Aleksandre Radović, Marije Mihajlović pevale umesto nje.

LJUDI IZNENAĐENI SPISKOM: Buduća mama OBJAVILA 13 PRAVILA za goste kada dodđe beba

U jednoj od pesama može se čuti glas i njene bivše jetrve Slađe Delibašić, koja se početkom 2000. razvela od Gagijevog brata Đoleta Đoganija.

Foto: printscreen/youtube

I sama Anabela priznala je da je na početku karijere druga pevačica pevala umesto nje, dok je sredinom 2000-ih i ona zapevala na albumima “Funky DŽi”.

(Dnevne.rs/Izvor: Puls)