NEVEROVATAN PREOKRET: Fudbaler Luka Jović sad ljubi Sofiju Milošević, a OVA PLAVUŠA mu je pre samo osam meseci RODILA SINA (FOTO)

poljubac

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

Fudbaler Luka Jović je uplovio u vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je uslikan u Madridu.

Iako za javnost retko govori o privatnom životu, poznato je da je Luka početkom ove godine dobio sina sa Anđelom Manitašević.

Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili naslednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko meseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

– Tek sada mogu da razumem moje roditelje koji su govorili da smo im sestra i ja najveća motivacija u životu. Zbog Davida želim da budem najbolji. Oduvek sam želeo da budem mlad otac i ta želja mi se ispunila.

par

Foto: Instagram

Ima tu mnogo prednosti, a i mana, ali najbitnije je da uživam u novoj ulozi i da sam srećan. Sa Davidom nema nikakvih problema, ne plače, ne budi se noću. Samo se smeje, baš je vesela beba. Svaki trenutak sa njim za mene je dragocen – rekao je Luka u maju za magazin “Gloria”.

Anđela i Luka nisu preterano eksponirali u javnosti svoju vezu, te se na društvenim mrežama mogla pronaći tek poneka njihova zajednička fotografija.

Ipak, pre izvesnog vremena počelo je da se šuška da su se rastali, iako je Anđela pre izvesnog vremena podelila fotografiju na kojoj se vidi kako bodri Luku na jednoj od utakmica.

Sada je, međutim, otkriveno da je Luka od avgusta meseca u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević.

Oni su dugo pokušavali da sakriju vezu, a onda su uslikani u Madridu kako se drže za ruke.

– Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane.

Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i odlučili da otpočnu romansu – ispričao je naš izvor blizak paru.

     

(Dnevne.rs /Izvor:  J. K., Blic)