Neverni su svetlooki i sa gustim obrvama, a osobe sa malim ušnim resicama predane u vezi: Crte lica otkrivaju kakvi ste u ljubavi (INFO)

ljubav

pixabay

Pokaži mi lice, reći ću ti kakav si u partnerskom odnosu – poručuje seksolog Trejsi Koks.

Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da nam na glavi tačno piše kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo slobodni, verni, topli, maštoviti… Ako je verovati njenoj teoriji, onda stvari stoje ovako:

Oči

Ukoliko imate tamniju boju očiju znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i neverni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove.

Usne

Velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a mala maštovite i inventivnePunija donja usnakarakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezervisanih.

Nos

Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadole – senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su veoma strastvene, dok su one sa prćastimromantične i verne.

Uši

Osobe sa malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one sa većim ušimavaže za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole i da “švrljaju“.

“SINOĆ JE OTIŠAO CENTAR MOG UNIVERZUMA” Iznenada umrla supruga poznatog srpskog komičara i voditelja (FOTO)

Obrve

Retke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste kaže se da su senzualne, ali neretko i neverne.

(Dnevne.rs /besnopile / Izvor: novosti.rs)