NEPLANIRAN SUSRET BEOGRAĐANKE I SLAVNE HOLIVUDSKE GLUMICE: Džulija Roberts pozvonila greškom (FOTO)

glumica

Foto: instagram /Izvor: novosti

ZVONO na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju – Džuliju Roberts!

Ovim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom Džulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje urednica časopisa “Cica” Aleksandra Marković.Džulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom – dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48).

[adsenseyu1]

On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma “Ibica”. Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts – Moder je iznajmila i stan na Dorćolu.

OVAKO JE ŠERON STOUN ZAČEPILA USTA AMERIKANCIMA PRIČOM O SRBIMA I KOSOVU: „Odrasla sam na srpskoj …“ (INFO)

Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata naše sagovornice.

– Bila sam šokirana kada sam je ugledala – kazuje nam Aleksandra. – Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo.

[adsenseyu5]

Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na “Gugl”. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima.

https://www.dnevne.rs/nesto-drugacije/drevni-horoskop-otkrivamo-vase-tajne-sudbinu-i-to-do-najsitnijih-detalja-astrologija

Da je lepa znamo svi, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota iz nje zrači. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose.

Nešto nije dalo mira našoj sagovornici, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

PAO U DEPRESIJU, PA PRIPREMIO SVE ZA SAMOUBISTVO: Kada je video šta njegov pas nosi u ustima, NIJE PRESTAO DA PLAČE! (FOTO)

– Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire.

Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: J. POPOVIĆ, novosti.rs)

[adsenseyu2]