NEMOJ ŽIVETI U ZABLUDI, ON SA TOBOM SAMO UBIJA VREME: 3 pouzdana znaka da mu se ne sviđaš i da se nikad neće zaljubiti u tebe (ASTROLOGIJA)

par

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Niste sigurne da li gubite vreme na gospodina pogrešnog? Ili vam se samo čini da se ponaša drugačije prema vama

Da ne biste „razbijale glavu“ u razmišljanju kome nema kraja, predstavljamo vam tri sigurna znaka koja pokazuju da nije zaineteresovan za vas.

[adsenseyu5]

1. Previše je zauzet da bi se video sa vama

Upoznali ste se prvo preko društvenih mređa ili aplikacije za upoznavanje, a zatim i uživo. Sastanak je prošao prilično u redu i činilo vam se da se lepo proveo, kao i vi. Čuli ste se još dva puta od tada i onda je sve pošlo „nizbrdo“. Ne javlja vam se ili vam stalno otkazuje viđanje zbog „mnogo posla“ i drugih izgovora.

PRODAJE SE OGROMNA KUĆA ZA 1.000 DINARA: Da biste je kupili morate ispuniti JEDAN USLOV (VIDEO)

Ali, nastavljate da se čujete. tu i tamo vam pošalje po koju poruku, a vama sve više raste ubeđenje da mu se i dalje sviđate. Tu počinje vaša fantazija – da vaš kontakt sa njim znači nešto više.

Treba da shvatite da čim neko ne može da pronađe ni malo vremena za vas, nije zainteresovan potpuno.

Izbegavanje viđanja i samo slanje poruka je dovoljan razlog da prekinete kontakt sa njim. Ako vas poruke i dalje bune, gledajte na njih ovako: pokušava da bude fin ili mu je jednostavno dosadno.

[adsenseyu1]

2. Ne želi vezu

Muškarac koji ovo otvoreno kaže je izneo pravu istinu na videlo: ne želi da bude u vezi sa vama, ali mu nije problem da ubije vreme u razgovoru i ispijanju kafe kada nema sa kim. Možda mu se i svidite kao drugarica. Bez obzira koliko muškarac pokazuje interesovanje prema vama, ovom rečenicom vam je stavio do znanja da ne želi da se obavezuje i da mu je bitna samo zabava.

BIZNISMENI IZ EMIRATA JOJ PONUDILI 300.000 EVRA ZA KUĆU NA MORU: Neda Ukraden ih OTKAČILA jednom rečenicom!

3. Obraća pažnju na vas samo kada ste u grupi ljudi

Kada ste u grupi sa prijateljima, tu je i jedan muškarac koji vas obasipa pažnjom. Međutim, između takvih viđanja od njega nema ni traga ni glasa.

Eventualno vam pošalje jednu poruku na Fejsbuk-u ili vam lajkuje sliku. Nikada vas nije pozvao da izađete, što vas najviše i čudi.

[adsenseyu5]

Žene uglavnom prave izgovore za ovakve muškarce misleći da je stidljiv ili zauzet.

Ali to nije tako, da mu se stvarno sviđate – pozvao bi vas još ranije da izađete na sastanak, pokušao bi da vas bolje upozna i ne bi vam prilazio sama kada ste u grupi ljudi.

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak pod hitno mora da PRESTANE DA PATI za bivšom ljubavi (ASTRO)

Kako da znate da mu se zaista sviđate: ne obraćajte pažnju mnogo na reči, bitnija su dela.

Ako vas često nazove i viđate se s vremena na vreme na početku veze – znajte da je to početak nečeg lepog i novog.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: zenskimagazin.rs)

[adsenseyu2]