Nemate sreće u ljubavi? Horoskop vam otkriva zašto ste i dalje sami!

znak
Već dugo ste sami, a istinski se trudite da nađete ljubav? Svaki horoskopski znak ima nešto što ga koči u nalaženju ljubavi. Proverite da li sami sebe sprečavate da se skrasite u srećnoj vezi.

OVAN

Ovnova samouverenost koja se mnogima na početku veze dopadne ubrzo postaje iritantna. Ovan mora da umiri svoj ego, da nekad postavi drugog na prvo mesto i da nauči da pravi kompromise ako želi da mu veza potraje.

BIK

Ako ne brinete o svom igledu i ulenjite se u održavanju romantike, nemojte da očekujete da će vam partner ostati veran. Tvrdoglavi Bikovi umeju i da se ljute dugo i često se vraćaju starim svađama.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Blizancima je teško da ostanu verni, a njihova promenljivost može mnogo loše da utiče na vezu. Ako previše često dolazi do promena raspoloženja, partner pored njih može da počene da se oseća nesigurno.

RAK

Rak često ume previše rano da pomene brak i decu i da uplaši partnera. Rakovi umeju da budu nametljivi, pa njihovi partneri često ne mogu da se opuste i uživaju u vezi.

LAV

Lavovi se sa svojim partnerima svađaju samo ako im je do njih stalo. Ali njegov partner može pogrešno da shvati to što on stalno izaziva svađe. Lav rizikuje da ostane sam kada mu postane važnije da pobedi u svađi nego da pobedi u ljubavi.

DEVICA

Device, koje na prvi pogled deluju kao divna stvorenja, stidljive su i često i ne pomišljaju da ste zainteresovani za njih. Osim toga, Device često prerano odustanu i ne pozovu na drugi sastanak čak i zbog najmanje greške.

VAGA

Ljubavni život Vage može biti katastrofalan ako stalno bira partnere koji se još nisu oporavili od prethodnih ljubavi. Osim toga, Vagama se često dešava da biraju partnere koji su loši za njih, pa se služe manipulacijom i obmanom.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA

Škorpija u vezi može da bude sklona zvocanju. Ona može da ima izbirljivi „sve ili ništa” stav, zbog čega je mnogi ubrzo otpisuju. Neke Škorpije mogu postati i previše opsednute time da sve kontrolišu, pa partneri mogu pobeći od njih.

STRELAC

Da li su vaš standardi previsoki? Naravno da zaslužujete najbolje i da ne morate da se skrasite ako ne želite, ali ne treba da mislite da niko nije dovoljno dobar za vas, jer će to sve oterati.

JARAC

Jarac može da bude rezervisan, pa čak i ljubomoran čak i pre nego što osvoji osobu koju želi. Za njega vam treba mnogo strpljenja i vremena. Njegovi partneri lako mogu da se razbesne i umore pre nego što otkriju sve pozitivne osobine koje nosi u sebi.

VODOLIJA

Vodolija je tvrdoglava i ne trudi se da sakrije svoju naprasnu narav. Ovo može biti slatko na početku veze, ali kasnije može da dođe do velikih sukoba koji mogu da budu pogubni po vezu.

RIBE

Da li još čeznete za bivšim? Ribe na neki čudan način umeju da uživaju u samosaželjevanju i zbog toga često upropaste buduće veze. Osim toga, Ribe su sklone tome da biraju partnere koji će ih iskoristiti, pa se stalno vrte u krugu samosažaljenja.

(Zena)