NEKADAŠNJA MISICA JUGOSLAVIJE ZABAVLJALA SE SA SINOM LEGENDARNOG PEVAČA: DA LI BI JE DANAS PREPOZNALI? (FOTO)

osmeh

Foto: SLAVICA KRIVOKUĆA • YOUTUBE

Pre pune 23 godine prelepa manekenka i misica Slavica Krivokuća uživala je status najpoželjnije žene u zemlji.

Bila je redovan gost u tada najpopularnijoj emisiji” Maksovizija”, a tu je promovisala i svoju veliku ljubav sa Banetom Bojanićem, sinom Miloša Bojanića.

Dok su jedni smatrali da je to marketing i da na taj način želi da zacementira svoju popularnost jer je porodica Bojanić u to vreme bila na vrhuncu popularnosti, drugi su verovali da je ljubav iskrena i obostrana.  Kakva god da je bila istina, ljubav nije potrajala, a Slavica i nije dugo žalila.Još neke činjenice koje čine njenu biografiju su izuzetno interesantne.

krivokuca

SLAVICA KRIVOKUĆA • YOUTUBE

Bila je deo sastava grupe” Models”, a podjednako je bila aktivna i u modelingu.

Nakon toga povukla se iz javnosti i zasnovala porodicu pa se danas preziva Arambašić.I posle toliko godina, Slavica izgleda fenomenalno, a vrlo rado ističe da radi na svom izgledu.

Dostojanstveno i sa merom nosi svoje godine pa joj na izgledu mogu mnogi pozavideti ali i ugledati se mnoge žene i devojke.

Pored vrednog vežbanja u teretani, Slavica veliku pažnju posvećuje nezi svog lica pa ističe da se retko šminka s obzirom na to da se zasitila teške šminke tokom svoje karijere.

slavica

Foto: SLAVICA KRIVOKUĆA • YOUTUBE

Njena lepota je i dalje prisutna ali neguje prirodan izgled i kada je oblačenje u pitanju pa je možete sresti u toku dana potpuno ležerno obučenu u farmericama, majci i patikama.

DUŠICA SPASIĆ POSLE 13 GODINA ODLAZI SA RTS-a! Evo na koju televiziju prelazi poznata voditeljka

Oduvek je posedovala harizmu, a vitko telo i negovano licu čine je i dalje jednom od najpoželjnijih Srpkinja.

   

(Dnevne.rs /Izvor: I.S. pulsonline.rs)