NEKADA VELIKI ZAVODNIK DANAS VODI POTPUNO DRUGAČIJI ŽIVOT: Ovo je supruga Mašana Lekića sa kojom ima ćerku Miu (FOTO)

Lekić

Foto: printscreen/instagram

Voditelj emisije “Dosije” Mašan Lekić za sebe ima jedan brak , a sada vodi miran porodičan život pored nje!

Markantni voditelj krimi emisije “Dosije” Mašan Lekić ima jedan kratak brak iza sebe. Danas je u braku sa voditeljkom Mirom Lekić sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Miu.

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (FOTO) (VIDEO)

Mašan je nekada bio ljubitelj noćnog života i veliki zavodnik na čiji šarm su pale mnoge žene, ali danas vodi potpuno drugačiji život. Posvećen je porodici i emisiji koju vodi, a način na koji je upoznao sadašnju ženu je potpuno neverovatan.

[adsenseyu1]

– Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke.

-Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”.

Mašan Lekić i surpuga Mira

Foto: Fejsbuk

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (FOTO) (VIDEO)

-Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete – otkrio je Mašan nedavno u intervjuu za magazin “Helou”. Nakon što su se venčali Mašan je rešio da promeni svoje navike. Odustao je od noćnog života i posvetio se supruzi i ćerki.

Mašan

Foto: fejsbuk

Mira danas radi na “Edu TV”, a najverniji gledalac njene emisije je njena ćerkica Mia. Ćerka poznatih roditelja se takođe interesuje za njihovu profesiju i već sada pokazuje želju da jednog dana i ona bude novinar i voditelj. Voditelj je jednom prilikom otkrio i da bi voleo da uskoro postane otac još jednog deteta.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju

(Dnevne.rs/Izvor:Pulsonline.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]