NEKADA JE BILA MODEL! Supruga Aleksandra Šapića prava je lepotica (FOTO)

supruga

Foto: printscreen

Aleksandar Šapić je porodičan čovek. On se pre više godina tajno venčao sa dugogodišnjom izabranicom Milicom sa kojom ima dvoje dece.

Intimnom venčanju prisustvovali su najuža porodica i prijatelji, a Milica je posle nekoliko dana putem društvenih mreža saopštila da se udala i da je uzela suprugovo prezime.

Ona je ranije izjavila da Aleksandar nije savršen muškarac, ali da je najbolji za nju.

– Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene.

-Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu – izjavila je svojevremeno Milica.

Atraktivna gospođa Šapić ranije je radila kao model, što se njenom partneru nije svidelo. Zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti.

foto: printscreen

Danas se posvetila odgajanju sinova Maksima (7) i Fedora (5).

 

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Pulsonline)