NEKA “ŠMRČE” AKO GA TO ČINI SREĆNIM: Rada Manojlović stala u odbranu Darka Lazića

Darko Lazić

Foto: Printscreen/instagram

Javnost je bila šokirana kada je videla snimak na kojem mladi pevač Darko Lazićšmrče beli prah. Pojedine njegove kolege su ovo žestoko osudile, dok Rada Manojlović poručuje da svako treba da radi ono što ga čini srećnim.

Dok su svi šokirani snimkom na kom Darko Lazić šmrče beli prah i najstrašnije ga osuđuju zbog toga, njegova koleginica Rada Manojlović smatra da je to isključivo njegova stvar.

– U fazonu sam da svako treba da radi ono što ga čini srećnim. Zar ga treba ga osuditi zbog toga? Ne treba, čak i da jeste tako. Treba da vodi računa o svom telu i organizmu. To je njegova privatna stvar i nije kulturno komentarisati. Intimno je. Ne treba to osuđivati – kaže pevačica, a zatim komentariše i njegov razvod od Ane Sević.

– Žao mi je. Znam ih oboje. Divna im je ćerkica, vidi se da je u ljubavi odrastala.

DETINJSTVO PUNO BOLA: Danas živi u raskoši, a zbog bolesti je godinama imala košmare i traume

Iako je stala na stranu svog kolege, Rada nije želela dublje da komentariše odnos Ane i Darka. Odmah je promenila temu, pa smo je pitali koga s estrade ne može da gleda toliko da bi ga poslala na Mesec.

– Zavidela bih onom koji bi otišao na Mesec jer od malena maštam o kosmosu i astronautima, to mi je želja. Kao mala sam htela da budem astronaut. Da sam u mogućnosti, uradila bi isto što Keti Peri i kupila kartu za Mesec. To me mnogo zanima. Kao dete sam kod kuće imala punu sobu globusa jer me jako zanima sve u vezi s astronomijom – kaže pevačica.

Ona je nedavno upletena u trougao Sloba Radanović – Luna Đogani – Kija Kockar, te nas je interesovalo da li i dalje prati rijaliti “Zadruga”.

– U poslednji mesec dana ne stižem zbog poslovnih obaveza. Više me niko ne spominje. Ali tužno je da se dva ljudska bića kao što su Kija i Sloba tako rastanu. Mislim, normalno je da ljubav postoji, pa se ohladiš i zaljubiš se u drugog. Sve je to normalno, ali njihova situacija je specifična jer to gledaju ljudi i svi samo o tome pričaju.

Potresne reči Ivane Panzalović kojoj je hirurg pucao u glavu!

Ana i Darko će deliti starateljstvo

O Darku Laziću se priča već dve nedelje, a nakon narko-afere objavljeno je da se razvodi od Ane Sević. Njih dvoje se nisu oglašavali u medijima, a onda su preko advokata dali saopštenje za javnost. Oni će tek pokrenuti proces za razvod braka, a o ćerkici Loreni će podjednako voditi računa.

ISTINA JE, RAZVODIMO SE: Ana i Darko izdali zajedničko saopštenje za javnost

Ona će živeti sa mamom Anom, a Darko će je viđati kad god bude želeo. Ani će nakon razvoda ostati stan na Voždovcu, a Darko je rekao da upišu sumu za alimentaciju koja je potrebna za normalno odgajanje deteta.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic)