“NEKA SE UDALA, DUŠU MU JE KIDALA” Komšije Vuka Kostića otkrile jednu tajnu glumca, ALI NISU IMALE BAŠ LEPE REČI ZA JELISAVETU

Kostić

Foto: printscreen/instagram

Retko koga na javnoj sceni komšiluk hvali kao popularnog glumca Vuka Kostića, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog sudara koji je imao sa motociklistom. Kako Vuk veoma šturo priča o privatnom životu, rešili smo da se o njegovom životu raspitamo na Crvenom krstu, gde ima stan u kojem živi sa majkom.

– Jao kako sam se samo iznenadila kad sam saznala da je Vuk glumac. Njegovu majku dugo znam i divna je žena, a njega sam sretala, mada nisam znala ko je i da je on njen sin. Kad sam shvatila, pitala sam Vukovu majku da li je on stvarno njen sin, a kazala sam joj i da obožavam da ga gledam u seriji. Skromno mi je zahvalila. Oni su tako normalni i fini ljudi. Evo Vuk je malopre ušao u zgradu i pridržao mi je vrata da se provučem sa kantom i mojim četkama i krpama. Najljubaznije se smešio i razmenio par kratkih rečenica sa mnom kao da sam najveća gospođa – ispričala nam je komšinica.

U obližnjoj krojačkoj radnji radi i gospođa Milena.

„MOJ SIN JE HRVAT I SLAVIĆE OLUJU“ Severina poručila kralju bakra koji jezik prvenstveno njihovo dete mora da nauči

– Vuk je vrlo brižan sin i najbolji je primer kako treba voleti i ceniti mamu. Njegova mama je velika dama. Nekoliko puta dnevno šeta kuce. Ima ih čak tri. Vuk ima i svoj momački kutak negde gde provodi vreme sa devojkom i prijateljima, ali ne zaboravlja da ima majku. Njegov stariji brat koji već neko vreme živi u inostranstvu takođe je divno dete i pravi lepotan. Obojica liče na oca – ispričala nam je šnajderka, i pokazala jastučić za igle napravljen u obliku šeširića, koji je dobila na poklon od Vukove majke.

Orašanin

Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Onako ženski, komentarišući šta zna, ali i šta sluti, plavooka šnajderka se dotakla i Vukovih izbora kad je ljubav u pitanju.

– Volim što se ona njegova glumica udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica – kaže ona, i prisetila se jedne situacije u kojoj joj se Jelisaveta, bivša devojka, posebno zamerila.

– Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: „Pa pobogu gde si ti, čitav sat te čekam”, a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila – ispričala je Milena.

Opisujući Vuka kao dobrog komšiju, nekoliko gospođa dalo je sličan opis.

– Ne bih imala ništa protiv da moja ćerka nađe takvog muškarca, štaviše, bila bih presrećna jer je Vuk fantastičan momak sa gospodskim manirima. Nosi kese bakama i otvara im ulazna vrata i vrata od lifta, prevede stare i nemoćne preko ulice – ispričala je gospođa.

Simpatični devojčurak Katarina uz osmeh otkriva.

PRIJE POZIRAJU U VEČNOM GRADU: Aleksandra i Filip pre venčanja odveli mame u Rim (FOTO)

– Vuka volim kao člana porodice. Mi smo komšije sa sprata. On nam zaliva cveće kad smo na moru. Šta god da ga zamolimo, on bi uradio – ispričala je Katarina.

Prva komšinica glumačkog asa otkriva da je jednom Vuk spasao komšiluk od požara.

– On i ja smo bukvalno išli od vrata do vrata u ova dva ulaza i govorili ljudima da se evakuišu. Kad smo videli da gori susedna zgrada, reagovali smo kako treba i kako smo najbolje znali, pored angažovanja vatrogasaca trebalo je obavestiti stanare, a Vuk je to vrlo angažovano radio.

Foto: printscreen/Telegraf.rs

Vuk brine o mladiću kog je udario

Prva Vukova komšinica osvrnula se i na saobraćajnu nesreću u kojoj je Vuk svojim džipom oborio motociklistu, u svom kraju.

– Ništa nije kako je preneseno u medijima. Verujete da Vuk više brine o tom mladiću nego bilo ko. On bi umro od muke da mu je nešto bilo. Saobraćaj je neprestani rizik i svakodnevno se dešavaju nesreće, koje niko ne želi. Vuk je savestan i teško je podneo to što mu se desilo – zaključila je Katarina.

(Dnevne.rs/Izvor: Adelarda Popović, Pulsonline.rs)