NEDOSTAJE VAM? Zvezde otkrivaju kako da vratite bivšu ljubav

horoskop
Pomirenje nakon raskida je veoma teško, ali horoskopski vodič će vam olakšati da otvorite vrata njegovog/njenog srca i da ga/je ponovo osvojite. Ako usvojite ove savete ponovo će biti u vašem zagrljaju.
 Ovan

Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga dajte sve od sebe da održite datu reč, zbog toga što Ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da uradite nešto dodatno za partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego.

Bik 
Najtvrdoglaviji znak. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom i tom temom. Znamo da će vam biti teško, ali sve dok to ne uradite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci
Ništa neće oduševiti Blizanca kao dobro sročen humor. Ne pokušavajte da ga pozovete jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite da ispravite stvari ne smete dozvoliti da se komunikacija prekine. Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

[adsenseyu1]

Rak
Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i uradite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora da oseti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Sporo pale, tako da ćete ovo možda morati da ponovite i nekoliko puta.

Lav
Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se zbog svog “greha” i naglasite da vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vredni njegove ljubavi. I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.

Devica 
Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, sredite se, a dolazi do vas kući obavezno počistite stan. Svoju grešku ćete najbolje ispraviti ako očistite sve oko sebe. Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolje dobru knjigu. Ali nemojte ni “gnjaviti”, jer device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga
Pokažite što više zanimanja za njegove aktivnosti, i poradite na svojim konverzacijskim veštinama. Naravno ne zaboravite da povremeno udelite kompliment. Svim osobama rođenim u znaku Vage treba stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalno izvinjenje. Ni previše ni premalo. Vaga mora jasno da vidi da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspeh neće izostati.

Škorpija
Slobodno upotrebite neki dramatičan gest kako biste pokazali svoju odanost, jer reči neće mnogo pomoći. Njemu su važna dela. Jedino pozitivne akcije imaju učinka. Možda to znači da ćete morati da se rešite neke stare navike, ali jednostavno morate potpuno da završite s tim što je prouzrokovalo raskid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno.

Strelac

Strelci vole kućne ljubimce i ako budete dovoljno umiljati neće vam odoleti. Za početak je najbolje prihvatiti njegovo prijateljstvo i ne žuriti. Više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, tako da bi trebalo da se uklopite u njegovo društvo. Što pre ponovo postanete član ekipe, pre ćete se pomiriti.

[adsenseyu1]

Jarac
Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i da mislite. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti. Pripadnici ovog znaka dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon bude nešto što će pokazati da verujete u zajedničku budućnost.

Vodolija
Idealan za razgovor uz kafu jer neće moći da odoli razmeni mišljenja. Oduprite se i ne forsirajte bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora da bude potpuno otvoreno i jasno. Predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe
Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu da gledaju ničiju patnju. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je romantičan, on ne može da podnese zatvor. Prihvatite činjenicu da su pripadnici ovog znaka ekstremno osetljivi i da prema njima uvek morate da budete pažljivi. Budite što nežniji i ljubazniji.

(Cosmopolitan.rs/Ž.K.)