NEDELJNI HOROSKOP za period od 3. do 9. maja 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

horoskop
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Samouvereno branite svoje poslovne interese i učestvujete u različitim pregovorima, ne obazirući se

mnogo na komentare kolega. Orijantisani ste prema velikim idejama, ali sa realnim mogućnostima za uspeh. Pokušajte da se distancirate od saradnika i ne očekujte da se uvek slože sa vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali, nažalost novca zasad nema.

Ljubav – Romantični ste, sentimentalni i pod partnerovim direktnim uticajem. Najzad ste sa osobom koja vas razume.

Zdravlje – Iscrpljenost je posledica trošenja energije na razne lepe stvari. Mnogo provoda, pića i besanih noći ima svoju cenu.

[adsenseyu4]

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Savesno ispunjavate većinu poslovnih obaveza, ali postoje saradnici koji imaju drugačija merila vrednosti i često menjaju strategiju ponašanja. Nema razloga da bilo ko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija i ne dozvolite da drugi odlučuju umesto vas o zajedničkim ciljevima. Imate osećaj da vam neko radi “iza leđa”. Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu.

Ljubav – Sa partnerom ste se usaglasili, vezu ste učvrstili, pa možete da se opustite. Prijateljstvo prija, samo ne preterujte, jer ništa suvišno ne valja.

Zdravlje – Dobro se osećate, a samim tim i zdravi.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao – Neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali vi se ne obazirete na takve komentare. Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate i da tako poboljšate finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Tokom ovog perioda očekuje vas napredovanje na poslu.

Ljubav – Lako se zaljubljujete, a jedan telefonski poziv ili odlazak na putovanje samo će razbuktati vaše emocije. Najviše vam prija druženje sa sličnim osobama, posebno Bikom.

Zdravlje – Nervoza je normalno stanje, ali potrudite se da je sanirate tako što ćete pažnju zadržati samo na određenoj stvari.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, zato pokušajte da budete dovoljno promišljeni u proceni pravih vrednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje i ono što govorite. Izbegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji imaju drugačije poslovne kriterijume. U ovom periodu očekujte novu poslovnu ponudu, koja će vam omogućiti bitnije uvećanje materijalnih prihoda.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom, jer smatrate da zanemaruje vaše potrebe. Slobodno vreme provodite maštajući o novoj vezi.

Zdravlje – Manji problemi sa srcem ili plućima. Čuvajte se virusa, pojačajte ishranu i više se opdmarajte.
LAV (23. 7. 22. 8)

Posao – Posao birate u skladu sa svojim afinitetima, ali i one koji vam mogu doneti uspeh i širu afirmaciju. Da biste u tome uspeli, neophodno je da osmislite dobar poslovni plan i da preduhitrite određene saradnike. Glavni preduslovi uspeha su dobra informisanost, poslovna organizacija i da se klonite suvišnih rasprava.

Ljubav – Neko uporno pokušava da minira vaš emotivni život. Kako nemate hrabrosti da dotičnoj osobi stavite do znanja da vas ostavi na miru, veza je u pitanju.

Zdravlje – Problemi sa žlezdama i hormonima mogu se aktivirati tokom narednih dana, ali nema razloga za paniku.
DEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao – Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U komunikaciji sa saradnicima često imate “glavnu reč” i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Kako vas strpljenje polako izdaje, potrebno je da obavite preraspodelu vremena.

Ljubav – Na pomolu je nova avantura. Iako ste po prirodi nenametljivi, kad je ljubav u pitanju pravi ste Kazanova. Mnogo strasti i vatre očekujte sa Ovnom, Lavom ili Strelcem.

Zdravlje – Višak energije može negativno da utiče na vaše zdravlje. Budite umereni i sve opasnosti će nestati.

[adsenseyu4]

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Ne želite da rizikujete u poslovnim i finansijskim pregovorima, ali primećujete da neko od saradnika indirektno menja početne uslove i tako provlači svoje ciljeve. Ukoliko ne ispoštujete nečije zahteve, očekuju vas dodatne komplikacije. Trenutne okolnosti na poslovnoj sceni ne možete da promenite, a da ne zanemarite svoje obaveze.

Ljubav – Sa partnerom ste se napokon sporazumeli. Pod uslovom da ste manje pričali, a više činili, narednih dana ćete ubirati plodove. Obratite veću pažnju na jednog Ovan.

Zdravlje – Zbog preteranog konzumiranja slatkiša možete imati problema sa povećanim šećerom u krvi i viškom kilograma.

ŠKORPIJA (23. 10. 22. 11)

Posao – Nalazite se u kreativnoj fazi, ali postoje različite okolnosti koje ograničavaju vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni su vrlo promenljivi, pa je bitno da im se brzo prilagođavate. Ukoliko se budete orijentisali ka dugoročnijim interesima i prihvatili savremen trend izražavanja, ovo bi mogao da bude uspešan poslovni period.

Ljubav – Prija vam romantična atmosfera uz muziku i dragu osobu. Potrudite se da budete manje negativni, oholi i sujetni. Rak ili Blizanac mogu vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje – Nervoza i sklonost ka preteranom konzumiranju alkohola i cigareta može dovesti do zdravstvenih problema.
STRELAC (23. 11. 21. 12)

Posao – Imponuje vam saznanje da okolina podržava vaše ideje. Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Manje pričajte o sebi, a više radite.

Ljubav – Kada su emocije u pitanju, najviše bi vam odgovarali Jarac i Lav. Najbolje bi bilo da se udružite sa oboma, jer bi takva kombinacija bila idealna.

Zdravlje – Mogući su bolovi u grudima i manji problemi sa srcem. Za početak će biti dovoljno da smanjite cigarete i više budete na svežem vazduhu.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Čini vam se da gubite dragoceno vreme i energiju dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. Materijalni dobitak će dobrodoći da popuni mnoge rupe u budžetu, ali vama više prija priznanje okoline.

Ljubav – Jedan Strelac vam hita u susret i obradovaće vas ponuda da nekoliko dana provedete na nekom romantičnom mestu. Ali, postoji i jedan Lav koji nije ravnodušan prema vama.

Zdravlje – Hronične bolesti uzrokovane su namirnicama koje bi trebalo da izbegavate. Poželjna je stroga dijeta.
VODOLIJA (21. 1. 19. 2)

Posao – Potrebno je da definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni. Izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodosti, nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite veću pažnju poslovima sa inostranstvom koji će vam doneti konkretne razultate i finansijsku dobit. Ali, budite vrlo oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti.

Ljubav – Iznenadni fatalni susret probudiće vaše uspavane strasti. Nova ljubav stiže munjevito, pa će uživanja biti na pretek.

Zdravlje – Naleti pojačane nervoze su prolaznog karaktera.
RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao – Ove sedmice ćete biti u stanju afekta, pa se morate dodatno kontrolisati. Vrlo ste promišljeni i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete sa različitih aspekata.
Ljubav – Loše iskustvo vas je toliko pogodilo, pa se plašite ponovnog poraza. Ali, ne odbacujte ljubav i prihvatite kratak flert.

Zdravlje – Toliko ste okupirani zdravljem da u medicinskim knjigama pokušavate da nađete odgovor na pitanja koja vas muče. Paničite bez potrebe.

(Mihailo Čukić /novosti)