NEDELJNI HOROSKOP za period od 12. do 18. aprila (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Nove poslovne okolnosti zahtevaju drugačiji pristup i kompletnu promenu načina funkcionisanja. Budite odlučniji u ostvarenju ciljeva. Ne čekajte pomoć sa strane, nego zasucite rukave i krenite u akciju. Ako vam neko ponudi novi posao, dobro razmislite da li je to ono što priželjkujete. Ne zalećite se.

Ljubav – Ukoliko je vaša veza “na klimavim nogama”, mogući su konflikti sa partnerom zbog tračeva na vaš račun. Vreme je da otvoreno porazgovarate o problemima koji vas muče.

Zdravlje – Izbegavajte boravak u zadimljenim, neprovetrenim prostorijama. Mogući problemi vezani za respiratorne organe.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, kreativne poslove, usavršavanje ili prekvalifikaciju. Puni ste pozitivne energije, ali ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka. Vreme je da prevaziđete stare konflikte i da se okrenete budućnosti i novim projektima. Okolnosti su vam i te kako naklonjene.

Ljubav – Partner smatra da ste suviše zahtevni i ne može da vas prati. Izbegavajte sukobe sa Lavovima i Strelcima. Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja.

Zdravlje – Preterano ste razdražljivi bez pravog razloga. Preispitajte svoje ponašanje.

[adsenseyu4]

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Postigli ste nešto o čemu ste dugo maštali i to vas ispunjava radošću i optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste to ostvarili. Spremni ste za nove velike poslovne poduhvate, ali ne preterujte. Zbog velike želje da mnoge stvari započnete, postoji opasnost da ništa valjano ne okončate. Budite pribraniji na poslu i potrudite se da ispoštujete rokove.

Ljubav – Vodolije su kao stvorene za vas, a vi ćete učiniti sve da pridobijete nečiju pažnju. Ipak, izbegavajte impulsivne reakcije. Odnosi sa partnerom su prilično “eksplozivni”.

Zdravlje – Ne iscrpljujte se bez potrebe, nađite zlatnu sredinu u svemu.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Budite strpljivi, vreme radi za vas. Izbegavajte konfliktne situacije i rasprave o stvarima koje vas se ne tiču. Zbog preterane osetljivosti, moguće su neugodnosti u poslovnom okruženju. Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Ukoliko želite da obezbedite srećniju budućnost, morate raskrstiti sa materijalnim vrednostima i okrenuti se duhovnim.

Ljubav – Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onima koji su prešli tridesetu, slede raščišćavanja.

Zdravlje – Obratite pažnju na hronične stomačne tegobe. Pazite na ishranu, više šetajte.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Samo konstruktivnim ponašanjem možete da postignete uspeh. Nema razloga za rasprave i sukobe. Trenutno ste u veoma osetljivoj životnoj fazi, a promene na nivou ličnosti su neminovne. Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Ali, pošto ste vi po prirodi perfekcionista, večito ste nezadovoljni. Morate da shvatite da savršen čovek ne postoji, zato smanjite očekivanja.

Ljubav – Ukoliko ste u stalnoj vezi, nikako vam ne polazi za rukom da se usaglasite sa partnerom. Preosetljivost vodi u nezadovoljstvo.

Zdravlje – Veoma ste nervozni, pa su greške neminovne. Opustite se, više šetajte!

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Nije idealno vreme za započinjanje novog posla, ali zato možete da se prepustite planiranju. Ipak, bilo bi dobro da sve započete poslove završite pre nego što se upustite u nove poduhvate. Potrudite se da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Zbog preterane preokupiranosti sobom imate utisak da drugi ne razumeju vaše potrebe.

Ljubav – Teško vam polazi za rukom da sa partnerom budete na istoj talasnoj dužini. Slobodne Device očekuje nova ljubav.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima. Proverite nivo šećera u krvi. Recite “stop” slatkišima.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Iako svoj deo obaveza obavljate gotovo savršeno, osećate da saradnici teško mogu da vas prate. Budite oprezniji u radu sa drugima, ne dozvolite da pobedi ono što vam nije po volji. Samo sa Rakovima nalazite zajednički jezik. Pokušajte da od njih naučite kako da se bolje uklopite u timski rad.

Ljubav – Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete uživanju u intimnoj atmosferi. Ako ste sami, više izlazite. Možda negde “naletite” na ljubav svog života.

Zdravlje – Pojačana emotivnost u pogrešno vreme može dovesti do psihosomatskih bolesti.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Poslovna situacija nije sjajna, ali sami ste krivi. Previše ste pasivni i skloni da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da nešto i uradite. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet. Iako se u njemu dobro osećate, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav – Ni u ljubavi vam ne cvetaju ruže. Svesni ste da ljubav zahteva žrtve, ali čini vam se da je cena previsoka. U nedoumici ste da li se uopšte isplati ulagati u vezu. Ali, čim se uključi razum, ništa od strasti.

Zdravlje – Opterećeni ste raznim strahovima. Proverite da li su osnovani.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Sa optimizmom gledate na razvoj poslovne situacije. Mnoge Strelce očekuju javni nastup i unapređenje. Finansijska situacija se popravlja. Napokon su problemi za vama, a putevi koji vode u bolju budućnost pred vama. Izbegavajte nadmeno ponašanje. Ukoliko ste u nečemu u pravu, ne nabijajate to drugima na nos. Dovoljno je da to sami znate.

Ljubav – Sa partnerom ste na istim talasnim dužinama. Napokon dobro funkcionišete. Slobodne Strelce iz prikrajka vreba Lav. Hoćete li mu odoleti?

Zdravlje – Malo ste iscrpljeni. Izbegavajte alkohol i cigarete.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Očekujte uspeh na poslu i finansijski dobitak. Moguće je poslovno putovanje. Započete projekte uspešno privodite kraju. Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i polako se privikavaju novim okolnostima. Nema razloga za strah. Budite strpljiviji i tolerantniji. Poslušajte savete iskusnijih osoba. Niste uvek u pravu.

Ljubav – Samo sa Ovnom se razumete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete. Od ostalih znakova – što dalje.

Zdravlje – Moguća pojačana nervoza. Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Finansijska situacija se popravlja. Priliv novca donosi bolje raspoloženje, ali i neplanirane troškove. Osećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama. Odavno se niste tako dobro osećali. Ipak, spremite se i za manje neprijatnosti na radnom mestu. Ne dozvolite da vas tuđi komentari izbace iz ravnoteže. Potrudite se da dogovorene obaveze završite na vreme.

Ljubav – Sa partnerom su mogući nagli izlivi strasti. Ko bi rekao da ste toliko vatreni? Vreme je da nadoknadite propušteno.

Zdravlje – Pošto ste skloni raznim vidovima preterivanja, poželjno je biti umereniji u svemu.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Situacija je pod kontrolom. Ali, iako poslovi dobro napreduju, zaboravite na odmor i opuštanje. Samo kontinuiran rad donosi sigurnu zaradu i finansijski boljitak. Zadovoljni ste postignutim uspehom. Odlično se osećate i uživate u društvu dragih osoba.

Ljubav – Ovaj period biće u znaku nežnosti i ljubavi, pod uslovom da ne pokvarite atmosferu preteranom sitničavošću.

Zdravlje – Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti. Kontrolišite ishranu.

(novosti)