NEDELJNI HOROSKOP ZA NAREDNI PERIOD (od 20. do 26. NOVEMBRA 2017) Bika očekuje materijalni dobitak, Vaga sreće novu ljubav (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra 2017: Vodolijama, Lavovima i Strelčevima će u ovom periodu zvezde biti najviše naklonjene a šta vaš znak očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog ćete zdravlja biti, ali i na šta vam astrolog sugeriše da obratite pažnju saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Premda ćete objektivno imati dobar vetar u leđa u ljubavi, svako malo pravićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelepo

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u vazduhu. Prilika jeste tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

ZDRAVLJE&SAVET: Volite sebe kao i druge.

[adsenseyu5]

BIK

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život biće uglavnom zanemarljiv, kao da će vas ljubav mimoilaziti. Premda će vam se u jednom času činiti da je moguće baš sve, već idućeg trena uvidećete da nije moguće ništa. Ono što imate čuvajte, a sve ostalo izdržite.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Ista pravila treba da važe za sve.

HOROSKOP ZA SUTRA (20. novembar 2017): Juče su se “vetrovi izduvali” i vreme je za predah (ASTROLOGIJA)

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja van mesta boravka, a baš tako biste mogli sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i zadovoljni.

KARIJERA: Privilegije kojima ste se nadali biće tu, ali vi sami nećete biti sigurni kako da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Oni pametniji zanemariće takav stav.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite zabavu za prijatelje.

MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJE VAM BOLESTI PRETE: Blago onima koji su rođeni u maju!

RAK

LJUBAV: Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Na radnom mestu svako malo ćete pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte da na sve gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskretniji način.

ZDRAVLJE&SAVET: Praktikujte vežbe disanja.

[adsenseyu1]

LAV

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove sedmice polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neprijatan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati pozitivna atmosfera.

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

DEVICA

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže da bude s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti unapređeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će otputovati u rodni kraj.

ONE SU OPASNE I SA NJIMA NEMA ŠALE: Žene ova 3 horoskopska znaka su najizdržljivije!

VAGA

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači biće vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

PRONAŠLA JE SINA MRTVOG U STANU: Velika bol Marine Tucaković otpevana u jednoj pesmi!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Prijatan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane lepim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola.

KARIJERA: Ne oklevajte ako treba nešto menjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte na to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pričajte s ljudima.

[adsenseyu4]

STRELAC

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko kretanja ili posetilaca koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti.

KARIJERA: Kako sedmica bude prolazila, sve ćete više želeti da odete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju

AKO TE JOŠ NIJE PRONAŠLA LJUBAV: Mesec tvog rođenja otkriva kakav partner vam treba, pa čak i po cenu da čekate (PO MESECIMA)

JARAC

LJUBAV: Postajaće vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti prema svetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

jesen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi mogao da im ostane u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer ćete morati da  prođete još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

SUZANA MANČIĆ: Potrebno mi je minimum 2.000 evra da bi preživela mesec!

RIBE

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Ribe u vezi će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite sakrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju

ZDRAVLJE&SAVET: Dolaze još bolja vremena.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Besnopile.rs/Izvor:ehoroskop.net)

[adsenseyu2]