NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. APRILA 2020. (ASTRO)

fića

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Device će uživati u ljubavi, Rakovi u problemu…

OVAN

Ova nedelja za vas je veoma pozitivna i budite spremni na neke promene u odnosu s partnerom. Dobićete vest od bliske osobe, i to vam razrešava neke dileme iz prošlosti. Poslovno stanje vam je kao i ranije. Zdravstveno ste stabilni, samo pojačajte ishranu.

BIK

Početak nedelje je veoma pozitivan zbog uspeha na poslovnom planu i zbog dobrih odnosa sa kolegama. Na ljubavnom planu biće manjih sukoba. Potrudite se da budete ono što vi jeste bez potrebe da glumite. Glavobolja i problemi sa stomakom

BLIZANCI

U ovom periodu je jako bitna komunikacija i kontakt sa drugim ljudima. Od toga će vam zavisiti i poslovna i ljubavna strana života. Budite mudri i ne donosite naglo odluke. Mogu da vas muče problemi sa kičmom.

DNEVNI HOROSKOP za 04. april 2020. (ASTRO)

RAK

Do kraja nedelje bićete pod uticajem problema koje imate na poslu i nećete biti smireni dok ne rešite te stvari. Poslušajte savet bliske osobe i budite spremni na kompromis. Zdravstveno ste odlično, samo unosite više tečnosti.

LAV

Za vas je ova nedelja presudna kada su u pitanju poslovi i obaveze, jer ćete pokazati svoju inteligenciju i snalažljivost. Bićete ponosni na sebe. U ljubavi očekujte povoljne vesti. Bićete srećni zbog nekih događaja. Pokrenite malo više komunikacije s ljudima oko sebe. Vaša dobra energija svima prija.

DEVICA

Početkom nedelje imaćete raspravu s ljudima u neposrednom okruženju. Od vas zavisi kako ćete se postaviti i to rešiti. Ljubav je na zavidnom nivou. Dobijate podršku od partnera kakvu ne očekujete. Zdravlje je stabilno, samo obratite pažnju na kičmu.

VAGA

Budite dosledni i istrajte u onome što ste zacrtali. Do kraja nedelje morate doneti bitnu odluku od koje vam zavisi kako će se stvari odvijati u nastavku godine. Pozabavite se pitanjima vaše dece, jer njima je potrebna vaša pažnja. Obratite pažnju na moguće glavobolje.

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

U ovom periodu najvažnije je da obratite pažnju na zdravlje i na imunitet. Do kraja nedelje bilo bi dobro da pazite šta jedete i zaštitite organe za varenje. Sve ostalo je manje bitno. U ovom periodu gledajte da imate što manje stresa.

STRELAC

Početkom nedelje bićete dobro raspoloženi. Bićete u odličnim odnosima sa ljudima oko sebe i u stalnom kontaktu. Nastavite tako jer smirujete sebe i širite dobru energiju koju imate. Na ljubavnom planu dolazi do poboljšanja komunikacije. Partner će biti tu za vas i dobićete razumevanje. Zdravlje je odlično.

JARAC

Jupiter u Jarcu vam donosi lepu energiju i osećate je kroz odnose sa partnerom i sa ljudima u krugu porodice. Vidi se mogućnost lepih vesti iz inostranstva. Emocije su pojačane i postarajte se da se više posvetite voljenoj osobi . Obratite pažnju na prehladu do kraja nedelje.

VODOLIJA

Pod uticajem ste promenljivih aspekata i bitno je da ne menjate ništa posebno na poslovnom planu. Obratite pažnju na reči koje upućujete, jer možete nehotice povrediti dragu osobu. Kad je u pitanju zdravlje, više se okrenite sebi i laganim vežbama.

Čudo u crkvi svetog Preobraženja Gospodnjeg u Ljuboviji: U trenutku dok se ceo svet bori sa korona virusom NADA STIŽE IZ SRPSKE SVETINJE

RIBE

Potrudite se tokom ove nedelje da završite sve što bi vam bilo značajno za početak sledećeg meseca. Do kraja nedelje bićete pod uticajem vesti iz daljine. Povedite računa o disajnim organima, možda bi vam prijale vežbe disanja.

   

(Dnevne.rs/Astrolog Nena Janković)