NEDA UKRADEN UPUTILA BRUTALNO PISMO MILENI RADULOVIĆ! Nikada jasnija i oštrija OPLELA I PO RODITELJIMA!

pevačica

Foto:Printscreen/instagram

Naše poznate ličnosti ne prestaju da komentarišu slučaj glumice Milene Radulović

Milena je ove optužbe izrekla javno, nakon čega je glumica Iva Ilinčić priznala da je i ona bila žrtva seksualnog nasilja Aleksića.

Mnogi ovim dvema mladim glumicama upućuju javno podršku, a to je sada učinila i pevačica Neda Ukraden i to otvorenim pismom na Instagramu.

– Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer ce biti zigosane!

PROČITAJTE JOŠ

“HRVATICE! POSTANITE MILENA RADULOVIĆ!” Vedrana Rudan kolumnom ponovo digla region na noge

Bravo jer si sprecila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se a pitam i roditelje: Da li je moguce da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je zelja da vam dete bude glumica , glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom( čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja radja decu a koju muš vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj deci – napislala je Neda.

 

(Dnevne.rs/Espreso.rs)