“NEĆU VIŠE OVDE DA TE VIDIM” Tanju Savić muž “ISTERAO” iz kuće, evo i zbog čega

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Kako prenosi “Scandal”, Tanju Savić je muž bukvalno izbacio iz kuće.

– Tanje jeste odlična pevačica, ali njoj su deca na prvom mestu. Grize je savest jer po celu noć bude na nastupima, pa kad ima slobodne dane ne razdvaja se od Đorđa i Maksima – počeo je priču izvor blizak pevačici za spomenuti nedeljnik.

NISU JOJ ODOLELI NI MOĆNI I BOGATI MUŠKARCI: Evo kako je KATARINA ŠIŠMANOVIĆ izgledala sa 18 godina (FOTO)

– Često je zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, međutim, ona za to ni da čuje. Glupo joj je da jedino slobodno vreme ne posveti sinovima, a posebno sada kada ga ima veoma malo jer snima novi album, u koji je, kako se šuška, uložila 100.000 evra. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba. Njen muž Dušan ipak šizi zbog toga – nastavio je izvor.

– Vidi da je preopterećena i pokušava da joj stavi do znanja da su deca već velika i da treba da se opusti. Nedavno ju je bukvano izbacio iz kuće u želji da se ona malo razonodi. Rekao joj je: “Neću više ovde da te vidim! Idi malo se provedi! Nisam ja nesposoban, čuvaću decu, a ti misli malo i na sebe!

MUDROSTI PATRIJARHA PAVLA: Kako opomenuti bližnje i prijatelje kada vidite da greše

-Ma nemaš šta da tražiš u kući, nego se doteraj da mi budeš najlepša i idi u skitnju!”. Ali Tanja ko Tanja, ona je skromna, jedva da je izašla na sat vremena i brzo se vratila sinovima – zaključio je izvor blizak pevačici.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Skandal)