NEĆETE VEROVATI: Mejl greškom otišao pogrešnoj osobi i umalo je ubio!

zena
Sve je počelo bezazleno. Muž i žena su želeli da rezervišu sobu u istom hotelu u kojem su proveli svoj medeni mesec pre punih 20 godina. Međutim, zbog pretrpanog avionskog rasporeda, nisu mogli da zakažu put u istom danu.

Tako da je suprug morao na put da krene u četvrtak, a njegova žena je u pravcu sunčane Floride trebalo da krene sutradan, u petak. Muž se odmah po dolasku javio na recepciju hotela…

U sobi je imao i bežični internet, pa je odlučio da ženi pošalje mejl i da je obavesti da je put lepo prošao. Međutim, greškom je izostavio samo jedno slovo iz ženine elektronske adrese, tako da je poruka dostavljena pogrešnoj osobi.

[adsenseyu5]

Za to vreme, u Hjustonu, američka država Teksas, kući se upravo vratila udovica s sahrane svog muža. Njen pokojni suprug bio je evangelistički sveštenik, koji je preminuo posle iznenadnog srčanog udara. Udovica je odlučila da proveri mejl kako bi videla poruke saučešća od rodbine i prijatelja. Nakon što je pročitala prvi mejl, pala je u nesvest.

Njen sin je uleteo u sobu, i zatekao majku na podu. Odmah joj je prileteo u pomoć, posle čega je pogledao u monitor kompjutera. Tamo je stajao sledeći mejl:

To (Adresa): My loving wife – Mojoj voljenoj ženi
Subject (Naziv): I’ve arrived – Stigao sam

Draga moja, znam da si iznenađena što ti se javljam. Ovde odnedavno imaju i kompjutere i dozvoljeno nam je da šaljemo mejlove našim voljenima. Upravo sam stigao i prijavio se. Vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak. Jedva čekam da te uskoro vidim! Nadam se da tvoj dolazak neće proći tako nezanimljivo kao moj.

[adsenseyu1]

(Srbija Danas)

1 Comment on "NEĆETE VEROVATI: Mejl greškom otišao pogrešnoj osobi i umalo je ubio!"

  1. Ha. Ha. Ha. puta milion 🙂

Comments are closed.