NEĆETE VEROVATI: Evo zašto su Rasta i Ana stvarno zajedno! (INFO)

Ana Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

“Izluđuje me time! Dobila je mejl od astrologa iz Engleske u kome pišu skeri stvari o meni. Konstantno vodi računa o galaksiji i raspoređuje zvezde”, kaže Rasta o svojoj ženi.

Niko nije očekivao da će se ekscentrična Ana Nikolić udati za mirnog, upeglanog maminog sina, ali je iznenađujuće otkriće da je muža izabrala po horoskopu!

Stefan Đurić Rasta otkrio je da je njegova žena opsednuta položajem zvezda i da sve u životu radi u konsultaciji s astrolozima iz Engleske!

 

[adsenseyu1]

– Ne možeš da veruješ koliko me to izluđuje, jer ja ne verujem u horoskop – rekao je reper u intervjuu za IDJ TV, a na pitanje da li joj je astrolog rekao da je Rasta pravi čovek za nju, odgovorio je potvrdno:
– Čak je i u predskazanjima imala te neke stvari o meni!

Ne mogu da verujem u to! Iz Engleske je dobila mejl, s ozbiljnim ljudima komunicira i tu stvarno pišu neke stvari o meni koje su malo skeri.

pevac

Foto: instagram

Ana sve bitne događaje, pa i trudnoću, planira po položaju zvezda.

– Kaže mi: „Sad će pun Mesec, pa sad će ovo da bude, te retro Merkur, ulazi se u ovaj period…“ To je konstantno vođenje računa o galaksiji.

Ona nekako veruje u to. Možda smo jedino tu različiti, jer ja nisam sujeveran i ne mogu da verujem u te mađioničarske trikove. Znam da to nisu nadrealne stvari, takav sam tip, ali ona raspoređuje zvezde – rekao je reper.

 

[adsenseyu5]

Rasta je otkrio da će Ana i on dobiti ćerku!

– Spreman sam, jedva čekam momenat kada ću svoju ćerku uzeti u ruke – kazao je Đurić, a na pitanje da li vidi sebe kao muškarca koji bebi menja pelene, pokušao je da bude diplomata:
– Ne gledam baš to tako!

A kakva je pevačica kao trudnica?

– Njoj se jede sve! Apsolutno može da jede sve u svakom momentu, ali je zahvalna trudnica jer nema probleme, mučnine, ništa joj nije teško, ali, naravno, ne radi dok se ne porodi.

Očekivao sam da će to biti neko transcedentalno stanje, neki pakao, da trudnica dobija rogove… Ljudi su me uplašili tim pričama – zaključio je Rasta.

(Dnevne.rs /Alo.rs /Izvor: Kurir)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]