NE ZNAM KAKO JE IZBEGLA TAJ METAK: Ana Mihajlovski samo jednom spomenula sestru u medijima

voditeljka

Foto:Printscreen/Instagram/anamihajlovski

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je sestra po ocu naše poznate voditeljke Ane Mihajlovski, Jovana Mihajlovski pretučena i silovana.

Kako piše Srpski Telegraf, počinitelj, izvesni Mališa R. (33) uhapšen je danas u Požarevcu, a opširnije o ovome saznajte iz sledećeg teksta.

Kako Ana ne govori mnogo u medijima o svom privatnom životu, ona je sestru spomenula samo u jednom kontekstu, govoreći za Gloriu.

na

“Obožavam da jašem. Za mozak i telo ne postoji ništa bolje. To radim još od detinjstva. Ne kažu džabe: “Čovek koji voli konje ne može da bude loš”. To je sport koji čisti dušu. Meni su svi preci bili džokeji i treneri i bili su najbolji u svom poslu. Još od pradede. Bilo je neminovno da nastavim tradiciju. Ne znam samo kako je moja sestra izbegla taj metak”, rekla je Ana koja je jedini put sestru javno pomenula u tom slučaju.

Pre nego što je 2003. godine postala voditeljka “Letećeg starta”, Ana Mihajlovski živela je u maloj kući u sklopu beogradskog hipodroma, gde je njena majka radila. Njena nekadašnja komšinica je ovako govorila o porodici.

“Ana, njena majka i sestra živele su u ovoj maloj kući gde se sada nalazi škola jahanja. Njena majka je bila zaposlena na čišćenju štala za konje. To je vrlo težak posao za ženu.

PROČITAJTE JOŠ: BANE VIDAKOVIĆ: “Svojim dilerima sam sigurno kupio pet mercedesa”

Mučila se, ali njoj je verovatno bilo važno to što je od hipodroma dobila smeštaj jer navodno nisu imale gde da stanuju. Ta kućica se nalazi tik pored štale”, rekla je sagovornica 2019. godine za Kurir i dodala:

“Odselila se kad je počela da radi kao voditeljka, a kasnije je i njena majka otišla. Drago mi je što je postala uspešna i poznata”, zaključila je ona tada.

 

(Dnevne.rs/Izvor: Objektiv, Glorija)