NE ZNAJU KAKO ĆE IZDRŽATI NA SAHRANI! JK POTPUNO SLOMLJENA: Lekari preduzeli DRASTIČNE MERE!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Sahrana Divni Karleuši, poznatoj radijskoj voditeljki i majci Jelene Karleuše, biže odžana u sredu, 6. marta u 15:30 sati na Novom bežanijskom groblju. Pevačica je u jako lošem stanju od kako je saznala za vest, a njeni najbliži plaše se kako će izdržati na groblju.

Jelena ne može da se pomiri sa tim da njene majke više nema. Ko god od prijatelje i kolega dođe u kuću da joj izjavi saučešće, pevačica samo ćuti i nepomično gleda u jednu tačku. Zbog tragedije, pevačica je sa svojim menadžmentom otkazala sve nastupe u narednih šest meseci.

– Jelena je slomljena, ali u bukvalnom smislu te reči. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomera se i samo želi da se ova čitava agonija što pre završi – dodaje dobro obavešten izvor, i dodaje:

DOK JELENA KARLEUŠA PATI: Evo koji je POTEZ povukla Ceca uoči Divnine smrti, svi samo O TOME bruje! (FOTO)

– Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj je ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lekovima za smirenje. Kako je tim lekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra pre sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila – završio je izvor.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu. Jelena je najtužniju vest saznala na aerodromu, po povratku iz Austrije gde je veče pre toga imala nastup.

SAŠA POPOVIĆ SE PLAŠI ZA ŽIVOT JK! Reč nije progovorila pola sata, a ranije mi je govorila da će se ubiti ako joj majka umre!

Ona se sa majkom čula izvesno vreme pre nego što je preminula, i tom prilikom ništa nije ukazivalo na kobni ishod, jer je nekadašnja novinarka bila raspoložena kao i obično. Uprkos tome, Jelena je doživela šok kada su joj saopštili da njene majke više nema, a od tada je na lekovima i jako teško sve podnosi.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)