“NE ŽELIM DA BUDEM PLASTIČNA VIRŠLA”: Poznata glumica iskreno o ženama koje stavljaju silikone

glumica

Foto: printskrin

Tanju Bošković naša ekipa zatekla je u pozorištu, gde se spremala za predstavu “Moja ti”, u kojoj igra zajedno sa Cecom Bojković i Goricom Popović

Vedra, nasmejana i mudra kao i uvek, Tanja je na početku razgovora potvrdila ono što smo je prvo pitali – da li zaista sada kada je u penziji, radi više nego ranije?

MONSTRUOZNO UBISTVO: Manekenka Jana pronađena mrtva pored svoje bebe sa iščupanim DELOVIMA tela i SKINUTIM SKALPOM!

– Apsolutno. Znate, penzija ima svojih fantastičnih prednosti, a to je da možete da birate kad čete da igrate, sa kim ćete da igrate, koliko ćete da igrate, koliko ćete da se odmarate. To je veoma divno. Sve tri smo u penziji, a veoma uživamo u tome. Veoma sam zadovoljna i srećna – počela je Tanja.

[adsenseyu5]

– Evo vam Saše Đorđevića… Život počinje onda kada je završio svoju igračku karijeru. i drage moje, i dragi moji…život počinje u potpuno drugoj kreativnoj snazi i mislim da je divno, za vreme dok aktivno radimo, pečemo zanat, a onda dolaze prava, kreativna ispitivanja i rad sa sobom – objasnila je glumica.

Na pitanje da li se plaši starenja i kako gleda na isto, bila je potpuno iskrena.

– Bože sačuvaj! Ja veoma uživam u tome što starim i to mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Opadanjem fizičke snage stvari se menjaju, ali ne na gore nego na bolje. Kreativno biće ne stari. Propadljivo nam je telo, ali duše naše rastu posle odlaska sa ovog sveta. Nemam straha. Nemam bolove od telesne propadljivosti. Ja sam se ceo život veselila, radovala, bila fizički veoma aktivna, i kad je trebalo i kad nije trebalo. Starost je zapravo lenjost tela i duha – kaže Tanja.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

S obzirom na to da je poznata kao neko ko nije radio nijednu estetsku operaciju niti zahvat, zanimao nas je njen stav o silikonima i ženama koje stavljaju iste.

– Nešto mora da ih uteši. Verovatno su njihovi životi prazni, strahovi veoma veliki… Moguće da postoje neki ozbiljni problemi koje oni pokušavaju da rešavaju hirurgijom, botoksima, i tako dalje.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

-Meni se to ne dopada, ne bih volela nikad da, jednog dana kad budem imala decu svoje dece, neko pomisli da sam ja plastična viršla. Više bih volela da je baba – baba – bez dlake na jeziku poručila je Tanja.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]