NE ZANIMA IH MATERIJALNO STANJE PARTNERA, ALI POTPISALI PREDBRAČNI UGOVOR: Budući mladenci osigurali svoje imovine

pevačica

Foto: printscreen/istagram

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović polako privode kraju pripreme za gala svadbeno veselje koje će biti upriličeno sledeće nedelje.

Njih dvoje su vodili računa o svakom detalju, a nedavno su, kako saznajemo od njihovog bliskog okruženja, potpisali predbračni ugovor.

“Prija i Filip se venčavaju iz ljubavi i nijedno od nih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum”.

IZNENAĐENJE: Ova srpska glumica je kuma Cece Ražnatović, niko nije imao predstavu! (FOTO)

“U ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Takođe, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj”, kaže naš izvor i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, dele napola:

“Sve što budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka”.

Kako dalje saznajemo, u ugovoru postoji i stavka koja se tiče poklona. Sve ono što Aleksandra i Filip dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, ne moraju da podele s partnerom.

LEPOTICE BEZ KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

“Svaka stavka je vrlo jasna, precizna i tačna. Advokat je vodio računa o svakom detalju, a klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka transparentno pokažu partneru, koji ima pravo da raspolaže njime. I jedno i drugo su veoma uspešni u svojim poslovima. Odlično rade i zarađuju i nijednog trenutka nisu želeli da opterećuju jedno drugo finansijama. Niko od njih nije insistirao na predbračnom ugovoru, već su kroz razgovor odlučili da ga sklope. Oboje imaju podršku roditelja i svi jedva čekaju veselje, a kasnije naravno i unučiće”, završava naš izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo sa Aleksandrom, nije odgovarala na naše pozive, dok je Živojinović bio nedostupan.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Lj. Stanišić)