NE PROPUSTITE Ovo večeras treba da uradite za uspeh i sreću, na nebu je pun Merkur i šalje NEVEROVATNU ENERGIJU (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Top horoskopski alarm za danas najavljuje specifičan položaj Sunca i Merkura, poznat kao pun Merkur, piše Lepa & Srećna.

Znači, nije pun Mesec, ali je pun Merkur! Ovako astrolozi opisuju poziciju velike konjukcije Sunca i Merkura, kada su ove dve planete poravnate sa Zemljom, a Merkur je na spoljašnjoj strani u odnosu na Sunce.

Ovo je vreme kada ljudski umovi postaju veoma prijemčivi za kosmičke ideje, pa su mogući potpuno novi pravci razmišljanja i nova rešenja.

Pokušajte i da se prisetite da li vam se nešto važno dogodilo 27. novembra prošle godine, kada je na nebu bila slična, ali “mala konjukcija” pa je tada posejano seme novog početka – u tome se krije i uzrok događaja koji će vam danas ukazati na to kojim pravcem treba krenuti dalje.

Danas će naročitog uspeha imati žene, a posebno one koje su sklone pobuni i ambiciji. Ovakve osobe ne beže od konflikata, one su spremne da iskoriste i sukobe i bes kako bi izborile svoj put ka vrhu. Horoskop vas podstiče da prekršite tabue, da potisnete emocije i postavite logiku na prvo mesto.

Ovo je najtačniji HOROSKOP NA SVETU: Japanski KIGAKU za 2019. otkriva šta NIKAKO NE SMETE da radite ove godine (ASTROLOGIJA)

Najveći uspeh imaće oni koji mogu da izađu iz klišea i napuste uhodane putanje. Oni imaju šansu da iskoriste ovu neverovatnu energiju koju zvezde najavljuju.

(Dnevne.rs /lovesensa.rs /Izvor: Lepa & srećna)