NE PRIČA O TRAGEDIJI: Željko Samardžić u ratu je ranjen u leđa, a gubitak sina nije preboleo nikada!

pevač

Foto: Printscreen/Instagram

Pevač Željko Samardžić već godinama uveseljava mnoge glasom i pesmama, od kojih je veliki broj dostigao evergrin status, a o teškim trenucima u životu retko kada priča.

“Igrali smo se mi loptom, košarku, ali je Željko uvek više voleo muziku. Ja mislim da je on majke pokupio tu žicu za pevanje. Bio je razmažen, jer su svi u kući disali za njega. Bio je srednji đak, odličan, vrlo dobar, ali se nije isticao. On je imao osećaj za pesništvo.”

“U muzičkoj školi je bio jedan od retkih muškaraca, mi smo ga zezali zbog toga, onda je počeo čak i da svira trubu”, ispričao je njegov kum za Premijera, pa su prijatelji Željka Samardžića naveli:

“On je sasvim slučajno ranjen, leteli su meci. On je bio u jednom stanu, zapucale su granate i njega su nezgodno pogodile u leđa. Trebalo je u Ljubljanu da ide na kliniku da se operiše i tako je nastavio svojim putem. Fizičke posledice je imao, ali je Željko duhom previše jak da bi to ostavilo previše traga na njega. Kad je izgubio sina, to mu je bio najteži dan u životu. Mislim da ga je muzika i izvela, ona mu je pomogla u mnogo čemu u životu, od njega je napravila gospodina”.

GO-GO IGRAČICA OTKRILA INTRIGANTNE DETALJE: Povezivali su je sa Darkom Lazićem, a evo šta kaže o njihovom razvodu

Željko je sina izgubio tokom osamdesetih godina prošlog veka, a dete je preminulo svega nekoliko meseci po rođenju, dok pevač nikada javno nije pričao o detaljima tragedije.

INCIDENT U PODGORICI ZA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE! Mladić skočio na binu i nastao je HAOS (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)