NE PONIŽAVAJTE SEBE: Nikad ovo nemoj da uradiš zbog muškarca, 5 koraka da uništiš samu sebe!

ljubav

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Nikada nemojte da dopustite da vas neko ismeva zbog vaših uverenja i stavova
[adsenseyu6]

Stalno slušamo savete o tome šta bi sve trebalo da učinimo za ljubav svom partneru, ali sada je vreme da saznate šta nikada ne smete da uradite za jednog muškarca!

1. Odustajanje od svojih snova

Vaši ciljevi i snovi važan su deo vaše ličnosti, ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da bi trebalo da se spustiti na zemlju, možda je vreme da razmislite o tome da li želite da budete sa osobom koja ne veruje u vas.

2. Kontriranje svojim stavovima

Nikada nemojte da dopustite da vas neko ismeva zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi sa muškarcem koji uvažava vaše stavova i razmišljanja.

3. Menjanje izgleda

On preferira brinete pa razmišljate o tome da ofarbate svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i trebalo bi da smršate? Sve su to ljubavni “prekršaji” koje ne smete da tolerišete. Svaka promena koju pravite na svom izgledu mora da bude motivisana vašom ličnom unutrašnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

4. Spuštanje kriterijuma

Znate što želite, znate šta vam treba i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

5. Ignorisanje prijatelja

Nemojte da postanete jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženje s njima jer su oni bili deo vašeg života mnogo pre nego što je u njega ušao vaš partner.

[adsenseyu1]