NE MOŽE DA PREBOLI KOLEGINICU: Vuk Kostić na slavi kod Cece nekoliko puta naručivao jednu istu pesmu!

serija

Foto: Printscreen/youtube

Vuk Kostić je nekoliko puta tražio da mu Saša Matić otpeva čuveni hit Bobana Zdravkovića jer ga podseća na bivšu devojku Jelisavetu Orašanin, koja se preselila u Los Anđeles.

Vuk Kostić još ne može da preboli bivšu devojku Jelisavetu Orašanin! Glumac je na slavi Cece Ražnatović nekoliko puta naručivao pesmu “Prokleta je Amerika” jer ga podseća na bivšu devojku koja se sa svojim mužem, košarkašem Milošem Teodosićem, preselila u Los Anđeles.

Malo popio

Posle nekoliko čašica alkohola, Kostić je pao u sevdah, pa je “maltretirao” Sašu Matića da mu po nekoliko puta izvede hit Bobana Zdravkovića.

[adsenseyu5]

– Ponela ga je atmosfera i neka čašica više, pa se opustio. On je ranijih godina sa Jelisavetom dolazio kod Cece na slavu, pa ga je i ovaj ambijent podsetio na bivšu. Matić je sam prvi put zapevao “Prokleta je Amerika”, a onda je Vuk tražio da to uradi još nekoliko puta – kaže jedan od Cecinih gostiju.

On prenosi da je Kostić bio veoma upadljiv dok je pred svima patio za Jelisavetom. Toliko da su pojedinci čak zbijali šale na njegov račun.

– On se raspištoljio kao da je u kafani. Prilazio je Matiću i govorio mu: “Molim te, za brata još jednom.” Sale mu je ispunio želju, a kad god je zapevao deo refrena “Prokleta je Amerika i zlato što s’ja”, Vuk je dizao čašu da nazdravi – opisuje naš sagovornik.

https://www.dnevne.rs/drustvo/carinik-na-horgosu-usao-u-autobus-da-pokupi-pasose-kada-je-video-ventilacioni-otvor-autobus-je-izdvojen-za-kontrolu-mobilnim-skenerom-foto-video

Jako mu je teško

Cecini gosti su odmah shvatili da je glumac ovu pesmu posvetio Jelisaveti, sa kojom se zabavljao pet godina.

– Vidi se na njemu da mu je teško što više nisu zajedno. Bili su dugo u vezi, on je mislio da će se na kraju i venčati, ali je ispalo sasvim drugačije. Vuk je pokušao da je zaboravi, ali mu to nije pošlo za rukom. A svi koji su bili kod Cece mogli su da vide da je i dalje voli – završava priču naš izvor.

[adsenseyu1]

Jelisaveta i Vuk su raskinuli pre dve godine, a ona je ubrzo uplovila u vezu sa Teodosićem, dok se za Vuka pisalo samo da je imao nekoliko kraćih veza. Oni su i posle rastanka nastavili da rade zajedno na seriji “Ubice mog oca”, a spekulisalo se da je glumici muž zabranio da sa Kostićem snima seksi scene.

Pozvali smo Kostića, koji u samom startu nije bio raspoložen za razgovor.

– Ako ne želim da odgovorim, prekinuće se veza – rekao nam je Vuk, a kada je saslušao pitanje, zaista je spustio slušalicu.

Dok Vuk pati, Jelisaveta uživa u LA

Foto: Instagram

Jelisaveta, za razliku od Vuka, koji ne može da je preboli, odavno je krenula dalje. Glumica živi svoj život iz snova pored proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, a trenutna adresa im je Los Anđeles.

Posle velike PORODIČNE TRAGEDIJE reči Srđana Todorovića UJEDAJU DUŠU

Ona je nedavno u njihovom domu ugostila sestru Milicu i njenu bebu, a koliko im je divno, govore fotografije koje glumca stalno kači na Instagram.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: A.Milić,Informer.rs)

[adsenseyu2]