NATAŠA SE RAZVODI PRED PUBLIKOM, JAVNO: Oči u oči u sudnici, prvi put nakon incidenta

Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić pretukao previše od dva meseca, prvi put će se susresti u ponedeljak oči u oči i to u sudnici.

IT stručnjak i pevačica suočiće se na ročištu koje je otvoreno za javnost, te će novinari imati priliku da čuju i najsitnije detalje vezane za porodično nasilje koje se dogodilo 14. aprila u Natinom stanu na Dedinu.

POPOVI IZAZVALI REVOLT NOVOSAĐANA: „Skupoceni vozni park sveštenika zauzeo košarkaški teren“ (VIDEO)

– Nataša je mogla da traži izuzeće javnosti, ali je odlučila da ostane pri stavu sudije da novinari prisustvuju njenom suočavanju sa suprugom, koji ju je krvnički pretukao, kako bi imali priliku da direktno od njega čuju kroz kakvu je Golgotu prošla. Ona je svesna da će morati da bude jaka prilikom davanja izjave budući da će se se s Lukom susresti prvi put nakon svega, pa je pitala advokata šta da radi u slučaju da počne da plače. Advokati su je savetovali samo da se ponaša onako kako se oseća – navodi izvor za Srpski telegraf.

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Pravni tim Nataše Bekvalac izneće sve pravne dokaze da je Luka Lazukić izvršio fizičko nasilje nad njihovom klijentkinjom, zbog čega je njemu određena mera zabrane prilaska.

(Dnevne.rs/izvor: Srpski Telegraf.rs)