NATAŠA MILJKOVIĆ OTVORENO: Istina o odnosu sa bivšim mužem i haosu oko mene na televiziji

voditeljka

Foto: printscreen/youtube

Voditeljka Nataša Miljković ne krije da je novinarstvo zavolela još kao dete, a pred TV kamere prvi put je stala sa 14 godina. 

U karijeri dugoj četvrt veka Nataša je bila zaštitno lice Televizije BK, ali i javnog servisa, na kojem je duže od decenije uređivala i vodila razne emisije. Zbog toga, tvrdi, da je dobra priprema najbolji saveznik svakom voditelju u živom programu, ali da je improvizacija veština koja se stiče zahvaljujući iskustvu.

Nataša je ispričala kako reaguje kada se u živom programu dese nepredviđene situacije, ali i zašto je nedavno gostovanje kolege Ace Stojanovića podiglo toliko prašine.

[adsenseyu5]

– Postoji jedno pravilo koje sam sa godinama rada na televiziji prihvatila, a koje se zove „predstavite slona”. Naime, meni se dešavalo da golub uleti u studio i da počnemo svi da ga se plašimo, da pukne reflektor nasred studija. Dešavalo mi se da gost prospe kafu nasred stola i po meni… Dakle, kada slon uđe u prostoriju, morate da kažete „slon je tu”, bilo da je slon kafa koja se prosula, kolega koji je došao nepripremljen ili je zakasnio na gostovanje… Gledaoci moraju to da znaju, a ja iskreno mislim da ih i raduje kada to znaju – kaže Nataša i objašnava kako je rešila situaciju kada je „slon” bio kolega koji je došao nepripremljen u njenu emisjiju „Tako stoje stvari”.

– Nedavno gostovanje Ace Stojanovića, iako je u studio došao nepripremljen, ispalo je zaista fenomenalno. Aca uvek dođe ranije i kaže šta ćemo raditi i, u suštini, nema tu velike pripreme. Izdiktira pet tema i ja vodim kao da znam o čemu se radi i u takvim situacijama, moja veština kao voditelja je srazmerna improvizovanju na licu mesta.

DOBILA OTKAZ JER JE POJELA DVA PARČETA PRŠUTE: Suzana je sada u inostranstvu i evo kako živi (FOTO)

-Međutim, ovog puta je on došao kasno i nespreman, ali smo mi od toga napravili odličnu zabavu. Za 25 godina, koliko radim na televiziji, naučila sam da živi program ne trpi jedino neprofesionalizam, glupost i bahatost, a nas dvoje nismo pokazali ništa od toga. Naprotiv, pokazali smo šta se dešava kada gost stigne u studio minut pred uključenje kamera, a to je česta situacija na televiziji – kaže Nataša i dodaje:

– Posle toliko godina u poslu nemam više strah od slonova u studiju, već im se neizmerno radujem, jer su oni izazov i moj posao čine zanimljivim. I mi koji smo ispred kamera smo takođe ljudi, kao i oni koji nas gledaju, i ne verujem da gledaoci kod svojih kuća očekuju namrgođene isprogramirane robote – priča Nataša, koja je od emisije „Tako stoje stvari” napravila najgledaniji format u nepopularnom jutarnjem terminu.

[adsenseyu1]

– Pre dve godine mi je rečeno da treba da „popunim termin”, ali kada sam prvi put to javno rekla u jednom intervjuu, stigla mi je poruka u kojoj je pisalo da nije bilo potrebno popuniti termin, već ga napuniti kvalitetnim sadržajem. Tako je meni rečeno tada, a ja vam najiskrenije prenosim – kaže na kraju Nataša.

BEOGRAĐANIN OTIŠAO U SEVERNU KOREJU DA SE OŠIŠA KAO KIM DŽONG UN: Evo šta je zatekao u NAJIZOLOVANIJOJ ZEMLJI SVETA!

Srđan i ja samo ostali porodica

Nataša Miljković je iz veze sa Srđanom Timarovim dobila sina Lazara, a uprkos činjenici da su oboje u novoj vezi, voditeljka kaže da je sa bivšim partnerom ostala u sjajnim odnosima. Naime, voditeljka je duže od godinu dana u vezi sa biznismenom Žarkom Tarićem, koji je stariji od nje 14 godina.

Postavite NOVOGODIŠNJU JELKU na ovom mestu u stanu – doneće vam NOVAC u 2018.

– Srđan, Lazar i ja smo ostali porodica, malo proiširena i neobična, ali i dalje smo porodica – rekla je Nataša. Na pitanje da li joj je bilo neprijatno kada se na premijeri filma „Stado” srela sa bivšim partnerom i njegovom novom devojkom Nataša kaže:

– I Žarko bi došao, ali te večeri nije bio u zemlji. Ne razumem zašto moj privatni život izaziva toliko interesovanja.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)

[adsenseyu2]