NATAŠA “ALAVA NA PARU”? Nakon prebijanja isplivao DOKAZ o Natašinoj FINANSIJSKOJ KRIZI

pevacica

Nataša Bekvalac danas, Foto: Instagram/bekvalceva

Pop zvezda Nataša Bekvalac danima ne izlazi iz kuće pošto je suprug Luka Lazukić brutalno pretukao u njenom stanu na Dedinju. IT stručnjak nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena nahvatala u prevari, a poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su inicijalna kapisla da Bekvlačeva traži objašnjenje od supruga. Kako nije mogao da se opravda, Lazukić je udario Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Ovo je jedna strana priče, njena, a postoji i druga u kojoj Lazukić tvrdi da je Nataša alava na paru, i da je cela situacija nastala kada joj je on saopštio da treba malo da “prikoče” sa trošenjem novca.

– Svi naši problemi krenuli su onog momenta kada se naš produženi medeni mesec završio i kada sam seo i pričao sa njom da moramo da stanemo na loptu i da malo život i životne obaveze krenemo da gledamo sa racionalnije strane. Novca je bilo, ali nije bilo za sve hirove, za sve Ibice, za moje finansiranje njenog salaša plaćenog od mog novca. Moje finansiranje i sređivenje njenog stana od mog novca. Tada su krenuli naši problemi. Ja sam je voleo, dao sam joj sve, sebe, uvek je štitio, bio uvek uz nju, čak i u incidentima koje je pravila i koje sam prepisivao postporođajnom stanju. Za optužbe sam saznao kada sam stigao u stan svojih roditelja, a ona je tada već bila u Urgentnom – tvrdi Lazukić i dodaje da je podneo krivičnu prijavu za klevetu, preneo je “Blic”.

LAZUKIĆ PODIGAO KRIVIČNU PRIJAVU ZA KLEVETU: Nataša je modrice je dobila od anticelulit masaže

Nataša svoje finansijsko stanje nikada nije krila, i uvek je na sav glas otvoreno govorila kako je konstantno u finansijskoj krizi. To je toliki odjek imalo, jer je bezbroj puta ponovljeno, da su joj i klip posvetili.

Pogledajte dokaz u kom se žali na finansije:

Jednom prilikom (još nakon prvog braka) pevačica je izjavila za medije da može za hleb da neba, ali na Ibicu mora da se ide.

Kad đevojke nema, dobra je i baba: 10 starih narodnih poslovica koje će vas nasmejati i razvedriti dan

Da li vi verujete da je čitav haos usledio zbog novca, ili je sve ovo samo blaćenje Natašinog imena?

(Dnevne.rs/Izvor: espreso.rs)